Een fijn gezin en een goed lopend bedrijf. Je lijkt alles voor elkaar te hebben.

En toch loop je vast. 

Natuurlijk ben je gelukkig en blij met wat je hebt. Maar toch heb je soms het gevoel dat je achter de feiten aan het aanrennen bent en alle ballen maar met moeite hoog kunt houden. Je wilt groeien met je bedrijf, maar je bent niet productief en mist focus. Je hebt weinig energie en het is chaos in je hoofd. Je zit vol onrust en hebt nergens tijd voor.... laat staan voor jezelf.

Is dit herkenbaar?

Onrust

Je hebt een bedrijf en daarnaast een gezin en een leuk sociaal leven. Je to-do-lijstjes zijn ellenlang en vol met taken die nog af moeten. Het is een enorme chaos in je hoofd. Je weet niet waar je moet beginnen en alles lijkt alleen maar meer te worden. Er is altijd iets dat 'moet' en je houdt meerdere ballen tegelijk in de lucht. Maar het enige wat je wilt is rust. Rust in je hoofd.

Geen tijd.

Je bent de hele dag druk bezig, maar hebt geen idee waar je tijd naartoe gaat. Je bent de koningin in het multi-tasken en probeert alles uit je tijd te halen. Ondertussen vraag je je regelmatig af of je wel het juiste doet. Soms lijkt alles door elkaar te lopen en je mist soms focus en échte aandacht voor wat je aan het doen bent. Je doet veel dingen maar half-half.  Als je kids in bed liggen, je administratie is gedaan en het huis aan kant is, dan is het tijd voor jezelf. Toch? Helaas is heel vaak al je energie na 20.00 uur 's avonds volledig weg.

Doelen behalen?

Je wilt allerlei dingen bereiken. In je bedrijf maar ook op persoonlijk vlak. Maar in plaats van dat je je doelen behaalt leef je meer van dag tot dag, van e-mail naar e-mail en van taak naar taak. Hup weer eentje afgevinkt! Je hebt altijd tijd te kort en groeien is lastig. En als je groeit is er al helemaal geen tijd meer over en is het maar de vraag of je je doelen ook behaalt. Met als resultaat: stilstand in plaats van groei.

Dan is mijn coachingstraject echt iets voor jou!

Hoe zou het voor je zijn:

Als je weer focus hebt en iedere dag productief bezig bent

Als je weer overzicht hebt over je dag, je agenda en je leven

Dat je je bedrijf kunt laten groeien en je doelen behaalt

Dat er weer dingen van je to-do lijst afgestreept kunnen worden en je niet meer het gevoel hebt continu achter de feiten aan te lopen?

Dat die onrust en chaos in je hoofd flink is verminderd?

Dat werk en privé niet meer door elkaar lopen maar er een duidelijke scheidingslijn is zodat je overal optimaal kunt functioneren?

Om weer tijd voor jezelf te kunnen nemen zónder je hier schuldig over te voelen?

Om tijd over te houden

Coaching bij Simple Organizing

Ben jij op zoek naar vrijheid? Financieel, persoonlijk en in je hoofd? Zodat jij alle ballen met gemak in de lucht houdt, je doelen behaalt en ook nog eens tijd overhoudt voor dátgene wat echt belangrijk voor je is? Dan ben je hier op de goede plek!

Aan de hand van coaching begeleid ik jou naar meer vrijheid. Samen gaan we kijken hoe dat er voor jou uitziet. Wat jouw doel is. En zodra dit doel helemaal helder is gaan we stappen zetten. Van punt A naar punt B. Tijdens deze coaching gaan we samen op weg. Ik kijk met je mee, motiveer je en biedt je een luisterend oor. We gaan stoppen met zeggen 'ik heb het te druk' of 'ik heb geen tijd. Ik laat je zien dat druk zijn een keuze is. Ik help je bij het maken van jouw keuzes. Aan de hand van 1-op-1 gesprekken (live of via Skype/Zoom) gaan we samen aan de slag.

Investering

Dit traject is het meest waardevolle en persoonlijke traject en de enige mogelijkheid om 1-op-1 met mij samen te werken. Er zijn daarom maar een paar plekken beschikbaar. Maandelijks heb ik plek voor slechts drie nieuwe coachingstrajecten. De investering van dit één-op-één coachingstraject bedraagt €795,- (ex. btw) en duurt gemiddeld 3 maanden. Betalen in termijnen is mogelijk.

*Ik werk alleen met vrouwen die echt serieuze aan de slag willen met het behalen van hun doelen en op zoek zijn naar meer overzicht. Dit coachingstraject is dus niet voor iedereen. Ik ga alleen in gesprek met vrouwen die serieuze stappen willen nemen en bereid (en in staat) zijn om te investeren en actie te ondernemen.

Ben jij zo’n vrouw? Boek dan een gratis 1:1 sessie!

Boek hier je gratis 1:1 sessie.