2021 Planning Workshop - Simple Organizing

De 2021 planning workshop

En ontvang direct de Simple Organizing Planning Checklist om je hele jaar te plannen en te organiseren. 

Zet in 1 dag je dromen en doelen om in  praktische en haalbare planning voor 2021. Een planning waar je direct mee aan de slag kan. Maak van 2021 jouw mooiste jaar ooit! 

De workshop die je ook gaat helpen als je geen tijd, geen discipline of motivatie hebt én al je last hebt van uitstelgedrag. 

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Sorry, je bent te laat met inschrijven. In 2021 is er weer een nieuwe workshop om 2022 te plannen.
2021 planning workshop

In de 2021 planning workshop leer ik je...

plan jouw jaar

Hey, ik ben Yvette Vermeulen.

Als ondernemer en moeder weet ik hoe het is om te worstelen met je tijd. Structuur, organiseren en plannen – that’s my thing. Ik ben auteur van het boek ‘Druk zijn is een keuze’ en ik  ontwikkelde een manier van productief werken, speciaal voor vrouwen. Mijn 90 dagen planning methode is daar onderdeel van. In Masterclasses, workshops en online-trainingen heb ik al honderden vrouwen geholpen om hun leven  te structureren, doelen te behalen, productiever te werken en tijd over te houden voor dingen die ze écht belangrijk vinden.

Herken je dit....

Je hebt nauwelijks ergens tijd voor.

Je wilt veel bereiken in het leven en je bent ambitieus, maar je hebt tegelijkertijd ook al genoeg te doen. En doelen stellen schiet er gewoon bij in, want er zijn genoeg andere dingen die eerst nog je aandacht vragen. Het resultaat?! Je besteedt weinig aandacht aan je doelen, waardoor het lijkt alsof je stilstaat.

Je wilt meer uit je leven halen

Je hebt niets om over te klagen. Je bent gezond, hebt leuk werk en een leuk gezin. Maar toch wil je meer. Je wilt meer uit je dagen halen en je hebt grootste dromen. Je hebt alleen niet echt een plan voor hoe je dat dan kunt doen.

Je behaalt je doelen niet

Je probeert je tijd wel te plannen, maar door alle drukte beland je vaak in de waan van de dag. Je doet van alles op zo'n dag, maar dat is vaak niet datgene wat je dichter bij je doel brengt.

Je maakt een planning, maar je gebruikt 'm niet.

Je hebt geen duidelijk overzicht wat je allemaal in een week- of maand zou moeten doen. Je to do lijst is oneindig en blijft alsmaar groeien. Je pakt aan wat op je pad komt, maar dat is vaak niet wat je had gepland. Dit veroorzaakt stress, onrust en geen gevoel van voldoening.

De 2021 planning workshop

In deze online workshop leer ik je een de ultieme manier om in 4 simpele stappen jouw beste jaar ooit te plannen. We gaan we aan de slag met doelen stellen, het maken van een jaar-, kwartaal en maandplanning. Daarnaast leer ik je hoe je die weer omzet in een realistische en haalbare weekplanning. Allemaal met als doel dat jij aan het eind van 2021 jouw doelen hebt behaald. 

Met deze workshop en de bijbehorende planning methode kun je werken aan je doelen en dromen, terwijl je leven gewoon doorgaat. Dit jaar wordt het jaar dat jij je doelen wel gaat behalen!

De workshop vind online plaats (via Zoom) op 26 november van 9.00 tot 16.00 uur. 

Wat krijg je?

Online-Workshop

Via livestream leg ik ik je alle vier de stappen uitgebreid uit. Met iedere stap gaan we praktisch aan de slag, zodat jouw planning voor 2021 aan het eind van de dag staat als een huis.

plan jouw jaar

Uitgebreid werkboek*

Alle oefeningen en praktische tips heb ik voor je uitgeschreven, zodat je er ook na afloop zelf mee aan de slag kan.

* Inclusief 90 dagen planner en diverse planning formats.

Tijdens de workshop is er uitgebreid gelegenheid om met jouw eigen doelen aan de slag te gaan, om vragen te stellen en van elkaar te leren. Aan het eind van de dag heb jij jouw planning voor 2021!

Maar dit is nog niet alles....

Als je je NU aanmeld, krijg je bij je ook nog drie mooie bonussen…

2021 planning workshop
druk zijn is een keuze

Ik geloof in de kracht en de waarde van mijn producten. Mijn ziel en zaligheid hen ik in alles wat ik doe voor mijn klanten gestopt. Al mijn kennis en ervaring + mijn live support, op allerlei manieren, om jou te helpen. En mocht het toch niet werken voor je kun je te allen tijde en per direct zelf opzeggen en krijg je je investering terug.

Deze aanbieding geldt nog...

Ik geef deze workshop voor een beperkt aantal deelnermers. Meld je dus snel aan.
Dagen
Uren
Minuten
Secondes
Sorry! Aanmelden voor dit kwartaal kan niet meer. We starten weer aan het eind van volgend kwartaal.

Wat 2021 planning workshop je oplevert

2021 planning workshop

127 excl. btw
  • Online- workshop
  • Uitgebreid werkboek, inclusief planning formats
  • Bonussen

Voor wie is de workshop?

Deze workshop is  geschikt voor ambitieuze en ondernemende vrouwen altijd druk zijn, maar nooit aan hun doelen toekomen.

Vrouwen die ambities en passies hebben, maar even niet weten die ook te realiseren.

Je wil een heleboel, maar je planning is een chaos en hem uitvoeren lukt al helemaal niet. Als je al überhaupt een planning had gemaakt.

Vrouwen die in 2021 hun doelen nu eens wél willen behalen. Of ze nu een bedrijf willen opstarten, een marathon willen lopen of een wereldreis willen maken.

Vrouwen die het helemaal zat zijn en verandering in hun situatie willen en bereid zijn om daarvoor in actie te komen. 

Vrouwen die graag praktisch aan de slag gaan met hun doelen. 

 

Start vandaag nog met het plannen van jouw droomjaar!

De workshop sluit perfect aan bij mijn boek ‘Druk zijn is een keuze’. Als je direct wilt gaan knallen en wilt gaan voor meer focus, minder chaos, meer tijd en meer productiviteit, dan is deze workshop zeker iets voor jou!

plan jouw jaar

Reviews/testimonials

Wat anderen zeggen over <naam product>>

Veelgestelde Vragen

Vragen die het meest gesteld worden

De workshop kun je live volgen op donderdag 26 november tussen 9.00 en 16.00. Kun je er niet live bij zijn (of als je stukken wilt terugkijken) dan krijg je na afloop de replay toegestuurd.

De workshop duurt, inclusief pauzes en een lunchbreak een dag.

Hoeveel tijd je verder nodig hebt hangt helemaal af van hoe uitgebreid je doelen wilt stellen en je planning wilt uitwerken. Wanneer je een halve dag reserveert kom je al een heel eind. Dat is een kleine tijdsinvestering, en daar krijg je heel wat voor terug. 

Het maken van een goede planning kost je de eerste keer even wat tijd. Maar hoe vaker je het doet, des te sneller het zal gaan. 

Daar kan ik geen direct antwoord op geven. Dat is aan jou om te bepalen. Deze workshop is het meest geschikt voor ambitieuze vrouwen die aan de slag willen gaan met doelen, maar op dit moment niet goed weten hoe ze dat moeten doen, waar ze moeten beginnen of hoe ze hun doelen kunnen uitwerken naar een concrete en haalbare planning. Voor vrouwen die weten dat ze in ACTIE moeten komen om iets te bereiken. 

Mocht je twijfelen, stuur mij even een berichtje, dan neem ik contact met je op.

Je kunt al je vragen stellen gedurende de workshop via de chatfunctie (zowel privé als openbaar voor alle deelnemers).

Ja dat kan. Een losse 90 dagen planner kost € 47 (exclusief btw.). Je kunt hem hier bestellen