Academy - Simple Organizing

Academy

Overzicht, structuur en het plannen van je tijd, op je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt.

Naast het 1-op-1 begeleiden van ondernemers en business organizing  biedt Simple Organizing ook diverse online-trainingen aan. Trainingen waar je onbeperkt toegang tot hebt en die je geheel op je eigen tempo kunt volgen via een online-leeromgeving. Vele vrouwen gingen je al voor.

Het aanbod van 2021 bestaat uit de volgende trainingen:

kwalitijd

In 12 weken meer structuur in je leven. Een leven waarin jij de touwtjes in handen hebt. Zonder stress alle ballen in de lucht houden. Een leven waarin jij je tijd efficiënt besteed, de juiste prioriteiten stelt en je doelen behaalt. Zodat jij kunt doen wat écht belangrijk is. 

digitaal opruimen

In deze training, die ik ontwikkelde voor het online platform Mintcourse, leer ik je welke vier factoren van invloed zijn op jouw productiviteit en welke van deze factoren jij het beste kunt aanpakken om slimmer te werken. 

2021 planning workshop

Het maken van een 90 dagen planning kan best lastig zijn. In deze online-training leer ik je stap voor stap hoe je jouw doelen omzet in een haalbare en overzichtelijke planning. Inclusief 90 dagen planner (printable) om direct mee aan de slag te gaan. 

masterclass

Iedere maand verzorg ik een korte Masterclass over een onderwerp dat te maken heeft met structuur, productiviteit, timemanagement en plannen. Je kunt live meedoen, maar de Masterclasses zijn ook achteraf nog (terug) te kijken. 

Maatwerk

Iedere situatie is anders. Een standaardoplossing is daarom niet altijd een goede oplossing. Heb jij het idee dat mijn (online)-trainingen nét niet op jou van toepassing zijn, maar wil je wel door mijn getraind worden? Of wil je een training incompany? Neem dan even contact met me op zodat we jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken. 

Wat anderen zeggen....

Interesse?

Wil je meer informatie over een van de trainingen of workshops of wil je een afspraak maken voor een startgesprek? Neem dan contact met mij op.