Business organizer - Simple Organizing

Business Organizer

Heb jij je wel eens afgevraagd waarom andere ondernemers zoveel gedaan krijgen op een dag terwijl jij vaak moeite moet doen om iets af te krijgen?

Ik snap het als je het idee hebt dat er nooit genoeg uren in een dag zitten en je constant het idee hebt niets gedaan te hebben. Je leeft bij de waan van de dag, hebt veel aan je hoofd en je focus is ver te zoeken. Je to do lijst lijkt alleen maar langer te worden en je hebt vaak last van stress. 

Herken je dit?

Gelukkig is er een oplossing

Ook jij kunt af van die chaos in je business.

Maar je moet er wel iets voor doen.

business organizer

De zoveelste timemanagementcursus of boek over productiviteit gaat jou waarschijnlijk niet verder helpen. Er over blijven lezen zorgt er niet voor dat jij productiever en slimmer gaat werken. 

Om productiever en slimmer te werken zul je keuzes moeten maken en dingen anders moeten gaan doen. Je moet in ACTIE komen. Kleine consistente stappen zetten. 

Maar dat kan super lastig zijn als je ondernemer/professional bent en daarnaast nog diverse andere ballen in de lucht houdt.

Een to do lijst maken kan je wel, maar van die lijst daadwerkelijk iets gedaan krijgen is het meest lastig. 

Hoe geweldig zou het zijn als je de controle over je dag terug had?

En hoe geweldig zou het zijn als je de controle over je bedrijf terug hebt én het leven kan leiden waar je van droomt?

Ik ben jouw business organizer!

Wil jij het ook minder druk hebben? Zodat jij alle ballen met gemak in de lucht houdt, je doelen behaalt en ook nog eens tijd overhoudt voor dátgene wat echt belangrijk voor je is? 

Tijdens dit traject gaan we samen op weg. Ik kijk met je mee, motiveer je en biedt je een luisterend oor. We gaan stoppen met zeggen ‘ik heb het te druk’ of ‘ik heb geen tijd. Ik laat je zien dat druk zijn een keuze is. Ik help je bij het maken van jouw keuzes, het aanbrengen van structuur binnen je bedrijf en het plannen van jouw tijd. Aan de hand van 1-op-1 gesprekken (online) gaan we samen aan de slag.

In dit gesprek gaan we samen in 30 minuten kijken naar jouw situatie om zo te kunnen bepalen of ik wat voor je zou kunnen betekenen en of het tussen ons klikt.

Na dit gesprek bepaal jij definitief of je door mij begeleid wilt worden. 

Een gesprek inplannen kan hier en is geheel vrijblijvend.

In het eerste gesprek stellen we samen vast wat jij zou willen bereiken. Wanneer is het traject voor jou geslaagd? Samen gaan we onderzoeken waar je nu eigenlijk heen wilt en bepalen we waar we mee aan de slag gaan en wat de focuspunten van het traject worden.

Je krijgt géén standaardaanpak of methode. Samen gaan we op zoek naar een systeem dat perfect bij jou en jouw bedrijf past.

Alleen als je actie onderneemt verandert er ook iets. We gaan concrete acties formuleren die volledig zijn afgestemd op jouw situatie en jouw doel. Hoe komen we van A naar B? En wat moet daarvoor zoal veranderen? Wat heb je daarvoor nodig en hoe kan ik jou daarbij helpen?

Iedere maand sta ik een uur volledig tot jouw beschikking. Jij bepaalt wanneer dit is.

 

Naast maandelijkse call spreken we elkaar iedere maand om concreet aan de slag te gaan met het aanbrengen van structuur in jouw bedrijf. 

Samen brengen we meer structuur aan in jouw bedrijf. We gaan o.a. aan de slag met jouw:

  • Mailbox
  • Het plannen van je tijd
  • Een systeem wat je kunt gebruiken voor alles wat met je bedrijf te maken heeft en je alles overzichtelijk kunt terugvinden.

Dit traject heeft een minimale looptijd van zes maanden. Tijdens deze periode breng ik structuur aan in jouw bedrijf, zodat jij tijd over houdt voor waar jij goed in bent. Ik zet een systeem voor je neer wat super gemakkelijk te onderhouden is en waarmee jij je overzicht terug krijgt en kunt focussen op de belangrijke zaken.

De investering bedraagt €297,- per maand (exclusief btw). 

Wil je liever online begeleid worden? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Hierbij werken we niet op jouw werkplek, maar  in een digitale omgeving (Teams) samen. 

Meer weten?

Al vele vrouwen hebben van mijn begeleiding gebruik gemaakt. Zij hebben systemen aangebracht in hun dagelijkse werk en hun bedrijf waardoor ze productiever zijn en grip hebben op hun tijd, balans gevonden tussen werk en privé en vooral rust en overzicht voor zichzelf gecreëerd. 

Als je meer wilt weten, mag je altijd contact met mij opnemen, we plannen meteen een (geheel vrijblijvend) gesprek in om te bekijken of dit traject iets voor jou is.