Coaching - Simple Organizing

1-op-1 coaching

Op weg naar een gestructureerd bedrijf en leven waarin je alle ballen in de lucht houdt. Nooit meer te druk door productiever werken en slimmer je tijd indelen.

Een fijn gezin en een goed lopend bedrijf. Je lijkt alles voor elkaar te hebben. En toch loop je vast. 

Natuurlijk ben je gelukkig en dankbaar voor wat je hebt. Toch heb je soms het gevoel dat je achter de feiten aan het aanrennen bent en alle ballen maar met moeite hoog kunt houden. Je wilt groeien met je bedrijf, maar je bent niet productief en mist focus. Je huishouden loopt niet zoals jij zou willen. Je hebt weinig energie en het is chaos in je hoofd. Je zit vol onrust en hebt nergens tijd voor…. laat staan voor jezelf.

Je hebt al van alles geprobeerd (doelen stellen, plannen, to do lijstjes maken) maar het lukt je niet echt om structuur aan te brengen in je bedrijf en je gezinJe hebt stress, chaos in je hoofd, een ellenlange to do lijst en niet genoeg tijd voor de dingen die écht belangrijk zijn (je gezin, je partner of je vrienden). 

Je blijft maar in dezelfde cirkel zitten, terwijl het liefste wat je wilt is een leuk gezinsleven, een bedrijf dat goed loopt, vrijheid en genoeg tijd om dingen op te pakken waar je nu nauwelijks aan toe komt. Maar waar moet je in hemelsnaam beginnen? 

Je hebt last van stress en chaos in je hoofd. En als je voor de zoveelste keer tegen je partner of je kinderen uitvalt,  vraag je jezelf  af of je niet een leuker mens zou zijn als je de boel wél voor elkaar had.

meer structuur

Je huidige situatie

Je bent de hele dag druk bezig, maar hebt geen idee waar je tijd naartoe gaat. Je bent de koningin in het multi-tasken en probeert alles uit je tijd te halen. Ondertussen vraag je je regelmatig af of je wel het juiste doet. Soms lijkt alles door elkaar te lopen en je mist soms focus en échte aandacht voor wat je aan het doen bent. Je doet veel dingen maar half-half. Als je kids in bed liggen, je administratie is gedaan en het huis aan kant is, dan is het tijd voor jezelf. Toch? Helaas is heel vaak al je energie na 20.00 uur 's avonds volledig weg. Je wilt allerlei dingen bereiken. In je bedrijf maar ook op persoonlijk vlak. Maar in plaats van dat je je doelen behaalt leef je meer van dag tot dag, van e-mail naar e-mail en van taak naar taak. Hup weer eentje afgevinkt! Je hebt altijd tijd te kort en groeien is lastig. En als je groeit is er al helemaal geen tijd meer over en is het maar de vraag of je je doelen ook behaalt. Met als resultaat: stilstand in plaats van groei.

meer structuur

Hoe het ook kan

Aan het eind van de dag plof je met een glimlach op de bank. Je bent de hele dag productief bezig geweest en hebt kunnen doen wat je graag had willen doen en wat je van te voren had bedacht. Je bedrijf loopt goed, je huis is opgeruimd, de kinderen liggen op bed en je hebt nog genoeg energie om vanavond te gaan sporten of een boek te lezen.

Aan het begin van het jaar heb je voor je bedrijf en voor jezelf persoonlijk een aantal doelen gesteld. Het lijkt erop dat je die gaat behalen en misschien wel gaat overtreffen. Je inbox is overzichtelijk en regelmatig zelfs helemaal leeg. Je hebt veel taken om te doen, maar je hebt overzicht en je weet wat je prioriteiten zijn. Je hoofd loopt niet meer over, je hebt niet meer het idee dat je ieder moment een bal kan laten vallen en de chaos en stress is verdwenen. Je voelt je energiek, gelukkig en je kijkt uit naar het volgende wat je gaat realiseren.

1-op-1 coaching

Wil jij het ook minder druk hebben? Zodat jij alle ballen met gemak in de lucht houdt, je doelen behaalt en ook nog eens tijd overhoudt voor dátgene wat echt belangrijk voor je is? Dan ben je hier op de goede plek!

Tijdens dit traject gaan we samen op weg. Ik kijk met je mee, motiveer je en biedt je een luisterend oor. We gaan stoppen met zeggen ‘ik heb het te druk’ of ‘ik heb geen tijd. Ik laat je zien dat druk zijn een keuze is. Ik help je bij het maken van jouw keuzes. Aan de hand van 1-op-1 gesprekken (live of via Skype/Zoom) gaan we samen aan de slag.

In dit gesprek gaan we samen in 30 minuten kijken naar jouw situatie om zo te kunnen bepalen of ik wat voor je zou kunnen betekenen en of het tussen ons klikt.

Na dit gesprek bepaal jij definitief of je door mij gecoacht wilt worden.

Een gesprek inplannen kan hier

In het eerste gesprek stellen we samen vast wat jij zou willen bereiken. Wat wil je bereiken? Wanneer is het traject voor jou geslaagd? Samen gaan we onderzoeken waar je nu eigenlijk heen wilt en bepalen we waar we mee aan de slag gaan en wat de focuspunten van het traject worden.

Alleen als je actie onderneemt verandert er ook iets. We gaan concrete acties formuleren die volledig zijn afgestemd op jouw situatie en jouw doel. Hoe komen we van A naar B? En wat moet daarvoor zoal veranderen? Wat heb je daarvoor nodig?

Dit traject is het meest waardevolle en persoonlijke traject en de enige mogelijkheid om 1-op-1 met mij samen te werken. Er zijn daarom maar een paar plekken beschikbaar. Maandelijks heb ik plek voor slechts drie nieuwe coachingstrajecten.

De investering van dit één-op-één coachingstraject bedraagt €795,- (ex. btw) en duurt gemiddeld 3 maanden. 

*Dit coachingstraject is niet voor iedereen. Ik ga alleen in gesprek met vrouwen die serieuze stappen willen nemen en bereid (en in staat) zijn om te investeren en actie te ondernemen.

Interesse?

Wil jij het nooit meer te druk hebben? Wil jij samen met mij op zoek gaan naar de manieren om productiever te werken en je tijd slimmer in te delen? Neem dan contact met mij op, dan plannen we een gratis gesprek in om te bekijken of dit traject iets voor jou is.