Druk zijn is een keuze - Simple Organizing

Druk zijn is een keuze

Vind jouw vrijheid, word productief en krijg meer focus en balans.

Hét boek voor ondernemende en ambitieuze vrouwen die het altijd druk hebben en nooit tijd hebben voor datgene wat écht belangrijk is. 

druk zijn is een keuze

Druk zijn is een keuze

Wil jij ook meer tijd overhouden voor datgene wat er écht toe doet en waarvan je écht gelukkig wordt? Wil je meer focus voor het groeien van je business? Wil jij minder chaos en meer rust in je hoofd? In dit boek leer je stap voor stap alles over productiviteit, timemanagement, balans en het creëren van je mooiste leven. 

De 8 stappen naar meer VRIJHEID

Druk zijn is een keuze leert je stap voor stap alles over productiviteit, timemanagement, focus, balans en het creëren van je mooiste leven, meer vrijheid. Rekening houdend met datgene wat jou zo uniek maakt. Het feit dat je een vrouw bent! Geen standaard boek dus, maar specifiek gericht op vrouwen.

Tijd overhouden voor wat er écht toe doet.

De succesfactoren die bijdragen aan het combineren van een bedrijf met je privéleven op een manier die bij jou past en waarbij je niet constant energieloos en met een hoofd vol chaos rondloopt. Druk zijn is een keuze leert je de juiste keuzes maken. De keuze voor datgene wat jij echt belangrijk vindt.

De keuzes van andere succesvolle vrouwen.

In het boek staan interviews met Charlotte van ’t Wout, Zarayda Groenhart, Margriet Spijksma, Janne Schuijn, Charlotte de Jong en Ria Kaashoek. Allemaal succesvolle vrouwelijke ondernemers die vertellen hoe zij hun keuzes maken. Hugo Bakker vertelt zijn verhaal vanuit het mannelijk perspectief.

Yvette Vermeulen

Over de auteur

Yvette Vermeulen-vanTeulingen is eigenaar van Simple Organizing en helpt vrouwen om meer tijd te creëren om datgene te kunnen doen waar ze het meest van houden. Ze is een ontzettende fanaat als het gaat om plannen en organiseren. Door structuur en focus aan te brengen, zorgt Yvette voor balans bij haar klanten, zodat ze meer tijd overhouden. Structuur, organiseren en efficiency, daar wordt ze blij van. 

Wat anderen zeggen over 'Druk zijn is een keuze'

Maar dit is nog niet alles ....

Wanneer je NU ‘Druk zijn is een keuze bestelt, krijg je er een mooi cadeau bij

10 gratis Masterclasses op het gebied van productiviteit, plannen en timemanagement. Masterclasses die je helpen met:

  • jouw vrijheid te vinden
  • productiever werken
  • focus en balans te krijgen

Zodat jij nu eindelijk eens wél je doelen kunt gaan behalen en je bedrijf kunt laten groeien.

De Masterclasses sluiten naadloos aan bij “Druk zijn is een keuze”. Het is een unieke en eenmalige combinatie, die jou gaat helpen met:

Masterclass

Deze Masterclasses zijn exclusief (ik geef ze maar 1x) en het aantal plaatsen is beperkt, dus als je mee wilt doen, aarzel dan niet en bestel vandaag nog “Druk zijn is een keuze”!

Deze aanbieding geldt nog...

Deze Masterclasses geef ik maar 1 keer en het aantal plekken is beperkt, dus doe mee nu het nog kan.
Dagen
Uren
Minuten

Veelgestelde Vragen

Vragen die het meest gesteld worden

dat je deze ruimte gebruikt om weerstand te weerleggen. Zet hier echt gestelde vragen neer maar ook vragen die te maken hebben met prijs, garantie, niet-goed geld terug etc.  Beantwoord ook vragen over wat er gebeurt als ze op de bestelknop drukken.

Zodat je genoeg vragen kunt beantwoorden.