Benieuwd naar wat mijn favoriete producten zijn voor het organiseren en opruimen van mijn huis en huishouden en het plannen en indelen van mijn tijd? Bekijk ze hieronder!

Planners en Agenda's

Flow Planners

 

 

De Flow Planners is dé perfecte planner voor het plannen van je werk en je privé. Plan je to do's, social media en al je afspraken allemaal overzichtelijk bij elkaar.  Fijn om je zakelijke doelen te stellen en te behalen, focus te houden en productief te zijn. Sluit perfect aan bij mij online programma KwaliTIJD.

Klik hier om hem aan te schaffen.

Erin Condren Life Planner

De Erin Condren Life Planner is al jaren een hit in Amerika. Prachtige vormgeving, helemaal aan te passen op je eigen wensen en stijl (verschillende kleuropties, horizontale, verticale of uur layout, verwisselbare kaft, gebonden of met ring) en voornamelijk heel fijn en praktisch om je afspraken en tijd in te plannen.  Klik hier om er een te bestellen.

Structuurjunkie Planner

Een super fijne planner met heel veel gebruiksgemak. Mooi dik papier, fijne leeslinten en vooral genoeg ruimte voor het maken van een dagplanning en het noteren van al je taken en to do's. De Structuurjunkieplanner is razend populair. Er zijn twee versies. Een gedateerde versie en een ongedateerde versie.

Klik hier om de planner te bestellen.

Masha Planner

 

De Nederlandse versie van de Erin Condren Life Planner, maar dan ongedateerd, waardoor hij nog flexibeler is. Je kunt hem wel helemaal customizen door de bijgevoegde stickers. Met veel extra's: notitieboekje, kaarten en stickers. Vul de vakjes in zoals je zelf wilt en pas hem volledig aan naar eigen smaak. Bevat 60 weken. Klik hier om de planner te bestellen.

Boeken voor meer rust en ruimte in je hoofd en huis

Mijn eigen boek - Druk zijn is een keuze

Hét boek voor ondernemende en ambitieuze vrouwen die het altijd druk hebben en nooit tijd hebben voor datgene wat écht belangrijk is. Vind jouw vrijheid, word productief en krijg meer focus en balans. Druk zijn is een keuze leert je stap voor stap alles over productiviteit, timemanagement, focus, balans en het creëren van je mooiste leven, meer vrijheid. Rekening houdend met datgene wat jou zo uniek maakt. Het feit dat je een vrouw bent! Geen standaard boek dus, maar specifiek gericht op vrouwen. Klik hier om het boek ook te lezen.

Spark Joy - Marie Kondo

Spark Joy is het tweede boek van Marie Kondo om je huis te ‘ontspullen’ en specifieke items in het hele huis te organiseren, van de keuken tot de badkamer en van papieren tot hobbyspullen. Het boek bevat duidelijke tekeningen die Marie Kondo’s opvouwmethode voor shirts, broeken, sokken en jassen laten zien, evenals illustraties van goed georganiseerde lades en kasten. Klik hier om het boek ook te lezen.

Getting Things done - David Allen

Dit boek geeft je dé methode om productiever te zijn. Het stelt je in staat om snel informatie te filteren en extern op te ruimen. Dit zorgt ervoor dat alle op dit moment niet-relevante informatie uit je zicht verdwijnt en op het juiste moment weer op je radar komt. Hierdoor heb je overzicht om met de juiste dingen bezig te zijn en de rust om hier echt je volledige aandacht aan te geven. Klik hier om het boek ook te lezen.

Opgeruimd! - Marie Kondo

De Japanse Marie Kondo heeft met dit boek een ware opruimhype ontketend. De basisgedachte van Opgeruimd! is dat je alleen spullen bewaart die je vreugde geven en de rest wegdoet. De sleutel tot succesvol opruimen is volgens haar om alleen de zaken te bewaren waar je echt van houdt en afstand doet van de rest. Opgeruimd! helpt je op inspirerende wijze stap voor stap om je huis en je leven op orde te krijgen.

Klik hier om het boek ook te lezen. 

Boeken om je tijd efficiënter in te delen en tijd te besparen

Jamie's 15-minute meals - Jamie Oliver

Jamie Oliver laat je in dit boek zien hoe je in een korte tijd (15 - 20 minuten) voor het hele gezin een gezonde en lekkere maaltijd op tafel kan zetten. Jamie maakt daarbij gebruik van een klein aantal en makkelijk te verkrijgen ingrediënten. Het boek is wel in het Engels geschreven, maar zeker de moeite waard als je geen uren in de keuken wilt staan, maar toch heerlijk wilt eten.

Klik hier om ook tijd te besparen met koken.

Meal planning kookboek - Chickslovefood

Dit boek biedt dé oplossing voor koken in drukke gezinnen. Goed plannen én eten van tevoren klaarmaken, meal planning & prepping dus. Dit boek staat daarom vol met makkelijke meeneem-ontbijtjes, fijne ovenschotels die je een dag eerder al kunt maken en healthy lunches. Met maximaal vijf ingrediënten. Je leert je bovendien hoe je eten langer kunt bewaren en beter vooruit kunt plannen. Klik hier om ook aan de slag te gaan met mealplanning.

Speedcleaning -                            Zamarra Kok

Huishouden vervelend, tijdrovend en saai? Niet met de revolutionaire aanpak van Zamarra Kok. Na het lezen van dit boek zie je je huishouden als een gratis workout. Door de effectieve opruim- en schoonmaaktips ben je razendsnel klaar, verbrand je calorieën, train je ongemerkt je hele lichaam en maak je ook nog eens grote hoeveelheden gelukshormonen aan.

Klik hier om ook tijd te besparen met schoonmaken.

Eat that Frog -                      Brian Tracy

Brian Tracy laat ons in 'Eat that frog' zien hoe je die spreekwoordelijke kikker op kunt eten, oftewel hoe je moet beginnen met de taken waar je het minst zin in hebt. De taken die je voor je uitschuift zijn namelijk bijna zonder uitzondering de taken die de grootste, meest ;positieve impact op je leven zullen hebben. Begin dus met de lastige taken eerst te doen.

 

Klik hier om ook die kikker te slikken!

Opruimen met kinderen

FUJL Speel- en opbergkleed

Een speelkleed én opbergzak in één, wat wil je als ouder nog meer. Het kleed is zowel binnen als buiten te gebruiken en ziet er ook nog eens mooi uit (in diverse patronen en kleuren verkrijgbaar). Kinderen kunnen spelen op het kleed en met een handomdraai is het kleed omgetoverd tot een opbergzak en is al het speelgoed netjes opgeborgen. Het is een ideale oplossing voor kinderen welke bijvoorbeeld regelmatig spelen met Lego of Duplo. Klik hier om jouw opbergzak te bekijken.

LEGO opbergbox

 

Slingert de LEGO van jouw kinderen ook overal rond? Dan is deze LEGO opbergbox dé oplossing. Je kunt er overigens niet alleen LEGO in opbergen, maar ook andere spullen zoals tekenspullen, autotjes en barbiekleding.  De steen is stapelbaar met alle andere LEGO brick varianten net als echte LEGO blokjes.  Bovendien zijn ze ook buiten te gebruiken en zien ze er veel mooier uit dat de gemiddelde plastic opbergbox.

Klik hier om ook jouw opbergbox te bekijken.

3 Sprouts opbergbox

De opbergboxen van 3 Sprouts zijn praktisch en decoratief voor in de kinderkamer. De opbergboxen precies in de vakken van de populaire Ikea Expedit en Kallax kasten. De onderkant is voorzien van een rits zodat de opbergbox eenvoudig opgevouwen kan worden als je ze even niet meer gebruikt. De opbergboxen zijn er met verschillende dieren en zijn ook in een ronde variant te krijgen. Klik hier om nog meer opbergers te bekijken.

Gezinnig Weekplanner

Ik ben er al jaren fan van en schreef er al een blog over: de Gezinnig Weekplanner. Als je je kind meer rust en overzicht en zelfstandig inzicht wil geven in wat er in de komende week gebeuren gaat, is deze planner erg fijn. Eén blik op de weekplanner laat je kind zien wat er te gebeuren staat. De weekplanner is een magnetisch planbord voor kinderen inclusief 80 ronde magneetjes met heldere pictogrammen van activiteiten en personen. Bovendien kun je er ook met een whiteboardstift op schrijven. Koop de weekplanner hier!