E-book Timemanagement voor Moeders

30 praktische tips om je leven te organiseren, je huis op te ruimen en tijd voor jezelf te vinden.

Wil jij als drukke, (werkende) moeder weten hoe je zonder schuldgevoel meer tijd krijgt voor jezelf? Download dan hier gratis mijn e-book Timemanagement voor Moeders met 30 praktische tips voor een georganiseerd  huishouden, een opgeruimd huis en meer tijd voor jezelf.

Online-training

Iedere maand geef ik één of meerdere keren de gratis online training 'de 7 Stappen naar meer productiviteit".

Ben jij ondernemer en op zoek naar:

  • meer balans in je bedrijf en privé
  • meer focus en overzicht
  • minder choas in je hoofd
  • meer productiviteit én toch tijd over houden
  • vrijheid

Dan is deze online-training zeker iets voor jou. Meld je hier aan voor de volgende online-training.

Inspiratiesessie

"Meer focus en productiviteit,  beter plannen, opruimen en je tijd indelen zodat je meer tijd hebt voor datgene wat écht belangrijk is"

Vraag hier een gratis inspiratiesessie aan van 30 minuten om te kijken wat ik voor je kan betekenen! Gehele vrijblijvend en je krijgt in ieder geval een aantal handige tips  over plannen, productiviteit en opruimen voor minder chaos en meer structuur die je verder helpen.

Blog

Wist jij dat Simple Organizing ooit begonnen is als een blog? Sinds 2015 schrijf ik wekelijks over timemangement, productiviteit, plannen en opruimen. Om mij heen zag ik vrouwen struggelen met hun tijd doordat hun hoofd overliep van de ideeën, to do’s en taken en daar ben ik over gaan schrijven. Ook put ik regelmatig uit mijn eigen ervaringen als werkende vrouw, moeder en ondernemer.

Lees mijn blog hier.