Productiviteit Voor Vrouwen

Hoe Je Je Tijd Efficiënt Besteed. Productiever Bent. Je Doelen Behaalt.  Tijd Hebt Voor Je Passie En Het Najagen Van Je Dromen. Of Gewoon Eens Tijd Om Helemaal Niets Te Doen.

Ja, ik doe mee!

Herken je dit?

 • Je lijkt chronisch tijd te kort te komen
 • Je voelt je overweldigd, er komt geen eind aan je to do lijst en weet niet waar je moet beginnen
 • Je balans tussen werk en privé is ver te zoeken
 • Je hebt constant het idee dat je achter jezelf aanrent en alle ballen moet hooghouden
 • Je hoofd zit altijd vol en staat altijd aan
 • Je hebt helemaal géén tijd voor het nastreven van grote doelen en de dingen die je écht wilt
 • Je wilt nog van alles, maar je hebt geen idee hoe je dat voor elkaar moet krijgen
 • Je raakt ontmoedigd wanneer je weer eens naar je overvolle mailbox kijkt

Je weet dat het anders kan, maar je weet niet hoe ....

Stel je eens voor; geen overvolle agenda waarbij je van afspraak naar vergadering, naar speelafspraak, naar voetbaltraining en de supermarkt snelt. Nooit meer proberen alle ballen tegelijk in de lucht te houden, maar rust, ruimte en balans in je agenda, zodat je je dromen en passies kunt waarmaken. Voor je bedrijf en voor jezelf. Vooral nooit meer te druk en tijd om de dingen te doen waar je echt van houdt, je passies en je dromen. kwaliTIJD.

KwaliTIJD  gaat niet zomaar in op alle stappen die je moet zetten om  productief te zijn en succes te behalen. KwaliTIJD houdt rekening met datgene wat jou zo uniek maakt. Het feit dat je een vrouw bent! Het staat als een paal boven water dat vrouwen die dromen over een succesvol bedrijf en een gelukkig leven te maken krijgen met andere obstakels dan mannen. Vrouwen zijn gevoeliger, intuïtiever, zorgzamer en socialer als het gaat om ons bedrijf en het behalen van succes. En daar kun je van profiteren.

Krijg meer vrijheid!

Ja, ik doe mee!

In deze training leer ik je:

 • Productiever en efficiënter werken
 • De juiste doelen te stellen en deze te behalen
 • Te plannen vanuit je eigen ritme en je eigen voorkeuren.
 • Tijd maken voor datgene wat écht belangrijk voor je is
 • Je focus behouden
 • Hoe je werk- en privé balans terug kunt vinden

Met als doel dat jij het overzicht en de rust weer kunt terugvinden. Je je niet meer schuldig voelt en jij je bedrijf kunt laten groeien, terwijl je ook balans en tijd voor jezelf over houdt.

KwaliTIJD geeft je rust en overzicht in je planning en zorgt voor productiviteit. Voor ondernemers die naast het realiseren van hun doelen, tijd willen hebben voor zichzelf en hun gezin.

Ja, ik doe mee!

De inhoud van het programma:

 • 12 weken iedere week korte video's, waarin ik jou leer je tijd te plannen en te organiseren, productief leer zijn, je tijd in te delen en prioriteiten leer stellen
 • 12 weken een werkboek met concrete opdrachten, zodat je ook echt aan de slag kunt om te ontdekken hoe je dat wat je nu écht wilt ingepland krijgt in je dagelijkse leven
 • Tools waarme je meer inzicht krijgt in hoe je je tijd besteed én die je helpen bij het maken van een efficiënte, maar vooral effectieve planning
 • Toegang tot de besloten Community waar je ervaringen kunt uitwisselen met anderen
 • Twee keer een coachingsessie waarin je als je vragen kunt stellen en direct extra ondersteuning en informatie krijgt
 • Levenslange toegang tot al het materiaal.
 • Waar en Wanneer jij maar wilt!

KwaliTIJD, is niet voor iedereen geschikt. Het programma is iets voor jou als:

 • Je hebt een eigen bedrijf of een drukke baan én een druk gezinsleven
 • Je jongleert vaak met tijd, verschillende activiteiten en rollen.
 • Je bent geen starter meer bent. Je kent inmiddels de ins en outs van het ondernemer zijn en je wilt de volgende stap maken, je wéét dat het efficiënter en beter kan!
 • Je wilt jezelf en je bedrijf verder ontwikkelen.
 • Je houdt van actie ondernemen!
 • Je bent ambitieus en je hebt grote dromen! Met je doel voor ogen zal je ondanks je angsten toch de stappen buiten jouw comfortzone zetten om te kunnen knallen.
 • Je ziet even door de bomen het bos niet meer en plannen en organiseren is niet je sterkste punt

Wat anderen van KwaliTIJD vinden:

Hugo Bakker

“Yvette werkt  zeer gestructureerd en dat zie je dan ook terug in de online training. Het ziet er super uit en belangrijker; haar programma helpt echt om meer balans, focus en rust te krijgen. Dat is in mijn ogen essentieel om goed in je vel te zitten als ondernemer.

Als jij van 2019 jouw beste en mooiste jaar ooit wilt maken, Yvette is je beste coach!”

Hugo Bakker Businesscoach
Nicole

“Yvette heeft mij iedere week zeer waardevolle tips en veel inzichten gegeven. Ik had veel last van stress. Ik heel veel ideeën, maar geen idee waar ik moest beginnen. Na driekwart jaar had ik al een van mijn doelen behaald, mijn omzet verhoogd. En nu, een jaar verder, kan ik zeggen dat het door haar, vooral praktische tips, ook nog steeds meer omzet maak, terwijl ik meer tijd heb”.

Nicole Trainer / Coach

Wat er allemaal in de 12 weken aan bod komt

Week 1 - Passie en Doelen Stellen

Om meer uit je tijd te halen en je tijd goed te managen zul je eerst moeten weten wat jouw passies zijn, waar je je tijd het liefste aan besteed en wat de doelen zijn die je graag wilt behalen. Daarom gaan we in deze les met die onderwerpen aan de slag.

Om erachter te komen waar je echt van houdt, zijn er drie vragen belangrijk:

 1. Wat wil ik écht?
 2. Waarom wil ik dat / Wat zijn mijn belangrijkste levensgebieden / passies?
 3. Welke specifieke actie moet ik ondernemen (wat zijn de stappen die ik moet zetten om mijn doel te behalen)?

Week 2 en 3 - Timemanagement

Het onderdeel timemanagement is onderverdeeld in 2 delen. In deel 1 gaan we vooral in op het inzicht krijgen in je eigen tijd en het analyseren van de dingen waaraan je je tijd besteed. We gaan op in:

 • Wat houd je tegen?
 • Waar besteed jij je tijd aan?
 • Wat kan je doen met Time Blocking?
 • Hoe ziet jouw week eruit als er balans is tussen werk en privé?

In deel 2 ga ik je leren hoe je ruimte kan creëren door vanuit rust je tijd in te delen. Timemanagement van binnen uit. Na dit deze les zal je meer ruimte hebben in je planner en rust in je hoofd. Er zijn twee stappen nodig omdat te bereiken:

 1. Het managen van je dagelijkse taken
 2. Het omzetten van je papierstapel in een to do lijst

Naast deze twee stappen neem ik je mee in een aantal timemanagement technieken én ik geef je nog wat tips hoe je je tijd kunt indelen als je kinderen om je heen hebt.

Week 4 en 6 - Productiviteit

Productiviteit en focus. Iets wat we allemaal wel willen, maar waarvan we meestal niet goed weten hoe we het voor elkaar krijgen. Maar wat is het nu eigenlijk precies? Die vraag gaan we beantwoorden in deze les. Daarnaast behandel ik dé methode als het gaat om productiviteit: Getting Things Done van David Allen. Ten slotte ga ik in op hoe je het nu voor elkaar krijgt om productief te werken en hoe je stopt met een van de meeste slechte invloeden op je productiviteit: multitasken.

In de tweede les over productiviteit ga ik meer in op de zaken waar je als business mom mee te maken gaat krijgen als het gaat om productiviteit en behandel ik een techniek om je gefocused te houden als je ergens mee aan de slag gaat. De volgende zaken komen aan bod:

 • Hoe je ervoor zorgt dat je meer gedaan krijgt en je focus behoudt
 • Technieken om productiever te zijn
 • Waarom slaap zo belangrijk is voor je productiviteit

Week 7 en 8 - Plannen

veel mensen zijn die niet zo blij worden van een gepland en gestructureerd leven. Sommige mensen worden al gek bij het idee dat ze nu al weten wat ze volgende week vrijdag gaan eten. Doe ook vooral waar jij je prettig bij voelt. Maar bedenk dat áls je je doelen wilt behalen is enige mate van planning echt noodzakelijk en enorm belangrijk. Je planning zorgt ervoor dat je je doelen behaalt en dat je tijd over houdt voor jezelf.

In de eerste les over plannen gaat het over de praktische kant van het plannen. Hoe maak je nu eigenlijk een goede planning voor je maand, week of dag? Daarnaast ga ik ook kort in op het maken van een projectplanning en geef ik nog informatie over wat je kunt doen met alle dingen die je niet direct zou willen inplannen, maar die je wel heel graag zou willen onthouden, lezen of doen.

In de tweede les over plannen ga ik het hebben over het kiezen van een goede planner (en wat is nu eigenlijk het verschil tussen die twee). Daarnaast besteedt ik uitgebreid aandacht aan het daadwerkelijk uitvoeren van een planning.

Plan your work and then plan your work. – Napoleon Hill

Week 9 - Opruimen

Je werkplek, je mailbox en je huis. Dé drie dingen die je als business mom altijd opgeruimd zou moeten hebben om productief te kunnen zijn. Ik neem je eerst mee in de techniek van het opruimen. Deze kun je toepassen op alle plekken in huis die je zou willen opruimen. Vervolgens neem ik je mee bij het opruimen van je mailbox en tenslotte ga ik nog in op diverse trucjes waarbij je door op te ruimen tijd kunt besparen.

 Je echte leven begint nadat je je huis hebt opgeruimd. – Marie Kondo

Week 10 - Succesgewoonten

Routine betekent niets meer en niets minder dan dat iets makkelijk gaat doordat je er ervaring in hebt gekregen. Die ervaring krijg je door dingen steeds opnieuw te doen, op hetzelfde moment en in dezelfde volgorde. Klinkt misschien heel saai, maar het is ook echt heel fijn. Als je eenmaal een goede routine hebt en die ook elke dag uitvoert, kun je alle dingen die je tijdens die routine doet niet meer vergeten. Je hoeft niet meer na te denken over of je ze moet doen, wanneer je ze moet doen en wanneer je ze voor het laatst gedaan hebt. Doordat je er niet over na hoeft te denken én geen keuzes meer hoeft te maken, bespaar je tijd. Tijd die je kunt besteden aan het behalen van je doelen en datgene wat je het liefste doet!

In deze les gaan we het dus hebben over routines en succesgewoonten en het hebben daarvan. Ik ga in op wat een routine is en hoe je er een succesgewoonte van maakt. Ik geef je voorbeelden van een goede ochtend- en avondroutine en we hebben het over een goede routine voor het gezin. Ten slotte gaan we in op de meest belangrijke routine die je maar kunt hebben: een slaaproutine.

Week 11 - Prioriteiten Stellen

“nee” zeggen, we zijn er als vrouw over het algemeen ontzettend slechts in. Ons zelf helemaal wegcijferen, daar zijn we vaak dan weer heel erg goed in. Als we bezig zijn met het in de lucht houden van alle ballen (werk, partner, huishouden, kinderen, vrijwilligerswerk, vrienden, sporten) dan vergeten we vaak onszelf. Wij komen vaak op de tweede, derde of misschien wel de laatste plaats. Maar dat terwijl wijzelf het allerbelangrijkste zijn wat we hebben. Als wij die ballen niet meer opvangen dan krijgen we ze keihard op onze kop. Als we onze doelen willen behalen, willen doen wat we écht leuk vinden, dan zullen we dus prioriteiten moeten gaan stellen. Kiezen voor onszelf en datgene wat wij willen en wat voor ons belangrijk is. En dat klinkt misschien egoïstisch, maar dat is het zeker niet. Want als wij onszelf centraal stellen,  hebben anderen daar ook profijt van.

Ik leer je in deze les daarom kiezen voor jezelf. We gaan aan de slag met het stellen van prioriteiten. Ik leer je op een goede en leuke manier ‘nee’ zeggen tegen anderen. We gaan aan de slag met het voorkomen van uitstelgedrag en ten slotte gaan we tijd voor onszelf maken.

Want al heb je van de vorige 10 lessen niets opgestoken, onthoud dan in ieder geval het laatste stukje van deze les. Jij bent mooi, jij bent prachtig en je bent het waard om goed voor te zorgen.

JA! Ik wil graag meedoen

De investering voor deze training bedraagt €349,- 

In 12 weken overzicht over je taken en tijd en de vaardigheid om ze goed in te plannen om effectief gebruik te maken van je tijd om uiteindelijk te doen wat je écht wilt.

Dat wil jij toch ook?

Doe nu mee en leer ook alle ballen in de lucht houden en realiseer meer omzet en creëer meer vrijheid!

Met kwaliTIJD ontvang je alles waarmee jij concreet aan de slag kunt gaan om meer rust, ruimte en overzicht in je agenda te krijgen.

 Na aanmelding ontvang je dezelfde week al je eerste e-mail, dus je kunt meteen aan de slag!

Betalen kan direct via iDeal.

Genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw

Ja, ik doe mee!

100% niet goed geld terug garantie

Ik geloof in de kracht en de waarde van mijn producten. Mijn ziel en zaligheid hen ik in alles wat ik doe voor mijn klanten gestopt. Al mijn kennis en ervaring + mijn live support, op allerlei manieren, om jou te helpen. En mocht het toch niet werken voor je kun je te allen tijde en per direct zelf opzeggen en krijg je je investering terug.

Mocht je gedurende de training beslissen dat kwaliTIJD niet voor jou is, dan krijg je je geld terug. Het enige wat je hoeft te doen is mij binnen 7 dagen na je afmelding een e-mail te sturen met al je gemaakte huiswerkopdrachten.

KwaliTIJD geeft je rust en overzicht in je planning en zorgt voor productiviteit. Voor ondernemers die naast het realiseren van hun doelen, tijd willen hebben voor zichzelf en hun gezin.

Simple Organzing

Halfweg 2

2811 BR Reeuwijk

06-15018893

info@simpleorganizing.nl

KvK 65861825

IBAN NL 16 INGB 0007258145

@simpleorganizing.nl