kwalitijd - Simple Organizing

KwaliTIJD

Zodat jij kunt doen wat écht belangrijk is.

In 12 weken meer structuur in je leven. Een leven waarin jij de touwtjes in handen hebt. Zonder stress alle ballen in de lucht houden. Een leven waarin jij je tijd efficiënt besteed, productiever en slimmer werkt en je doelen behaalt. 

Je weet dat het anders kan, maar weet niet hoe...

Stel je eens voor; geen overvolle agenda waarbij je van afspraak naar vergadering, naar speelafspraak, naar voetbaltraining en de supermarkt snelt. Nooit meer proberen alle ballen tegelijk in de lucht te houden, maar rust, ruimte en overzicht in je agenda. Balans in je leven. Tijd om aan je bedrijf te werken en je doelen te realiseren . Vooral nooit meer te druk en tijd om de dingen te doen die écht belangrijk voor je zijn.

kwalitijd

Ik weet hoe je je voelt.

Als ondernemer en moeder weet ik hoe het is om te worstelen met je tijd. Structuur, organiseren en plannen – that’s my thing. Ik ben auteur van het boek ‘Druk zijn is een keuze’ en ik  ontwikkelde een manier van productief werken, speciaal voor vrouwen. In Masterclasses, workshops en online-trainingen heb ik al honderden vrouwen geholpen om hun leven en huishouden te structureren, productiever te werken en tijd over te houden voor dingen die ze écht belangrijk vinden.

Herken je dit?

Je lijkt chronisch tijd tekort te komen.

Je hebt vaak niet genoeg tijd voor de dingen die je moet doen. En je hebt al helemáál geen tijd voor het behalen van grote doelen en de dingen die je écht wilt. Dingen die je vaak al heel lang wilt.

Je voelt je overweldigd en gestressed.

Je hebt een ellenlange to do lijst waar geen einde aan lijkt te komen, terwijl je je voor je gevoel een slag in de rondte werkt.

Je hebt constant het idee dat je achter jezelf aanrent en alle ballen moet hoog houden

Je hoofd zit altijd vol en voor je gevoel sta je nooit uit. Je bent altijd bezig. Bezig met je werk, met het huishouden, je kinderen, je partner, vrijwilligerswerk of een van de andere dingen waar je 'ja' tegen hebt gezegd.

Je hebt last van een schuldgevoel.

Je hebt te weinig tijd voor je partner, gezin, familie en vrienden en daarover voel je je schuldig. Tijd voor jezelf schiet er daardoor nogal eens bij in.

Je agenda is een chaos.

Je hebt geen overzicht waardoor je vaak in de waan van de dag belandt. Focus ontbreekt en daardoor heb je het gevoel dat je niets gedaan krijgt.

Dan is het tijd voor KwaliTIJD

Hét online-programma voor ambitieuze vrouwen. 

In 12-weken naar meer structuur in je leven. 

Rust, ruimte en overzicht. 

KwaliTIJD  gaat niet zomaar in op alle stappen die je moet zetten om  productief te zijn en je doelen te behalen. KwaliTIJD houdt rekening met datgene wat jou zo uniek maakt. Het feit dat je een vrouw bent! Het staat als een paal boven water dat vrouwen die dromen over een succesvol bedrijf en een gelukkig leven te maken krijgen met andere obstakels dan mannen. Vrouwen zijn gevoeliger, intuïtiever, zorgzamer en socialer als het gaat om ons bedrijf en het behalen van succes. En daar kun je van profiteren.

Overzicht van de modules

Module 1 - Passie en Doelen stellen

Om meer uit je tijd te halen en je tijd goed te managen zul je eerst moeten weten wat jouw passies zijn, waar je je tijd het liefste aan besteed en wat de doelen zijn die je graag wilt behalen. 

Module 2 en 3 - Timemangement

Weet jij waar jij je tijd aan besteed? Waar wil je je tijd aan besteden? . In deel 2 gaan we in op het managen van je dagelijkse taken en het omzetten van je papierstapel in een bruikbare to do lijst. 

Module 4 en 5 - Productiviteit

Wat is productiviteit nu eigenlijk precies? Wat werkt voor jou? Daarnaast leer ik je dé methode om productiever te werken.  En de stappen die je moet zetten om het beste uit je tijd te halen. 

Module 6 en 7 - Plannen

Als je je doelen wilt behalen is enige mate van planning echt noodzakelijk en enorm belangrijk. We gaan eerst in  op de praktische kant van het plannen. In de tweede les over plannen ga ik het hebben over het kiezen van een goede planner en  het daadwerkelijk uitvoeren van een planning.

Module 8 - Opruimen

Je werkplek, je mailbox en je huis. Dé drie dingen die je als ondernemer altijd opgeruimd zou moeten hebben om productief te kunnen zijn. Ik neem je eerst mee in de techniek van het opruimen. En we gaan aan de slag met het grootste struikelblok: onze mailbox.

Module 9 - Succesgewoonten

Deze module gaat  over het aanleren van routines en succesgewoonten. We gaan aan de slag met een goede ochtend- en avondroutine. Ten slotte gaan we aan de slag met de meest belangrijke routine die je maar kunt hebben: een slaaproutine.

Module 10 - Prioriteiten Stellen

Ik leer je in deze les keuzes maken. We gaan aan de slag met het stellen van prioriteiten. Ik leer je op een goede en leuke manier ‘nee’ zeggen tegen anderen. We gaan aan de slag met het voorkomen van uitstelgedrag en ten slotte gaan we tijd voor onszelf maken.

Wat krijg je?

Wat krijg je?

We zijn er nog niet! Bij KwaliTIJD krijg je nu een leuke bonus voor nog meer verdieping.

Bonus

Mijn boek ‘Druk zijn is een keuze’

kwalitijd

100% niet goed geld terug garantie

Ik geloof in de kracht en de waarde van mijn producten. Mijn ziel en zaligheid heb ik in alles wat ik doe voor mijn klanten gestopt. Al mijn kennis en ervaring + mijn live support, op allerlei manieren, om jou te helpen.  Mocht je gedurende de training beslissen dat kwaliTIJD niet voor jou is, dan krijg je je geld terug. Het enige wat je hoeft te doen is mij binnen 7 dagen na je afmelding een e-mail te sturen met al je gemaakte huiswerkopdrachten.

Deze aanbieding geldt nog...

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Na het volgen van kwaliTIJD...

kwalitijd

KwaliTIJD

Het online-programma dat je rust, ruimte en overzicht geeft en zorgt voor productiviteit. Voor ambitieuze werkende moeders die naast het realiseren van hun doelen, tijd willen hebben datgene wat écht belangrijk is. 

KwaliTIJD

12-weken online-programma
549 ex. btw
  • Het volledige programma zoals beschreven.

KwaliTIJD-VIP

12-weken online-programma
997 ex. btw
  • Het volledige programma zoals beschreven.
  • Persoonlijk startgesprek (telefonisch of via Zoom)
  • 1-op-1 persoonlijke coaching (4 x 1 uur)
Favoriet

KwaliTIJD

12-weken online-programma
549
97 ex. btw
  • Het volledige programma zoals beschreven.
  • Gratis exemplaar van 'Druk zijn is een keuze'
  • Handige tools om ook na de training te gebruiken
  • Meer rust, structuur en overzicht.

Maar daar heb ik toch helemaal geen tijd voor? Nog een taak erbij!

Zo’n online-training van 12 weken klinkt als een hoop werk. Nog een taak erbij op een to do lijst die toch al uitpuilt en waar geen einde aan komt. Zie deze online-training niet als een taak, maar als een manier om juist meer gedaan te krijgen. Ik ga jou alle tools geven die je nodig hebt om juist meer uit je tijd te halen. Ik leer je succesgewoonten aan, we gaan aan de slag met timemangement en productief werken. Letterlijk creëren we ruimte. Ruimte in je agenda en in je hoofd. Zodat jij focus, balans en overzicht terug krijgt en je tijd kunt besteden aan de dingen die voor jou belangrijk zijn. We gaan keuzes maken en ‘Nee’ zeggen tegen dingen. Deze online-training levert je dus 100% meer tijd op.

Productiviteit voor vrouwen

KwaliTIJD is gebaseerd op bewezen methoden op het gebied van productiviteit, timemanagement en plannen. Aangevuld met de ervaringen van andere vrouwen. Het programma is volledig gericht op vrouwen. Dit maakt dit online-programma uniek. 

Ik ben er van overtuigd dat dit online-programma jou ook veel brengt. 

kwalitijd
kwalitijd

100% niet goed geld terug garantie.

Ik geloof in de kracht en de waarde van mijn producten. Mijn ziel en zaligheid heb ik in alles wat ik doe voor mijn klanten gestopt. Al mijn kennis en ervaring + mijn live support, op allerlei manieren, om jou te helpen.  Mocht je gedurende de training beslissen dat kwaliTIJD niet voor jou is, dan krijg je je geld terug. Het enige wat je hoeft te doen is mij binnen 7 dagen na je afmelding een e-mail te sturen met al je gemaakte huiswerkopdrachten.

Wat anderen zeggen over KwaliTIJD

Minder stress, meer rust en meer overzicht.

In 12 weken meer structuur in je leven. Een leven waarin jij de touwtjes in handen hebt. Zonder stress alle ballen in de lucht houden.

Deze aanbieding geldt nog...

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Sorry, je bent te laat!

Veelgestelde Vragen

Dat ligt aan helemaal aan jezelf. Het programma duurt 12 weken. Ik zou zeker anderhalf uur rekenen per week. Voor het kijken van de filmpjes en het maken van de opdrachten. De ene week ben je er meer tijd aan kwijt dan de andere week. In het programma zitten ook twee coachcalls van een uur waarin ik live met jou en de andere deelnemers inga op de onderdelen uit het programma en alle vragen beantwoord. Ook is er natuurlijk de besloten Community. Hoe intensief je hieraan deelneemt, is aan jou. Ik zou je wel aanraden er tijd in te steken. Hoe meer tijd je erin stopt en hoe enthousiaster je meedoet, hoe groter het resultaat. En dit programma gaat je zeker minimaal het dubbele aan tijd opleveren!

Natuurlijk!. Alle filmpjes, pdf’s en werkboeken blijven toegankelijk. Je kunt dus later de lessen alsnog bekijken. 

Ik zou je wel aanraden om zoveel mogelijk bij te blijven. Dan haal je namelijk het meeste uit de training, omdat je ook van anderen leert. Als je te veel achterloopt is dat vooral voor jezelf dus nadelig. 

Nee. Zeker niet! Ik richt me vooral op ambitieuze vrouwen. Dit zijn volgens mijn definitie vrouwen die meer willen in het leven en altijd proberen het beste uit zichzelf te halen. Dit kunnen ondernemende vrouwen zijn, maar ook vrouwen die in loondienst zijn. 

Deze vraag kan alleen jij beantwoorden vrees ik. Als je twijfelt of dit programma iets voor je is, mag je altijd contact met mij opnemen. Dan plannen we een telefonische afspraak in en dan kunnen we het er even over hebben. 

Je kunt me altijd een berichtje sturen via de contactpagina.