Productiviteit Voor Business Moms

Hoe Je Als Business Mom Door Te Plannen Productiver Bent. Je Doelen Behaalt. Tijd Hebt Voor Je Passie En Het Najagen Van Je Dromen. Of Gewoon Eens Tijd Om Helemaal Niets Te Doen.

"Doelen behalen? Productief zijn? Als moeder ben ik al blij als ik een half uurtje rustig op de bank kon zitten." - Ik (Yvette Vermeulen), 5 jaar geleden.

Dit is mijn verhaal....

Ja, ik doe mee!

Een online programma van 12 weken, speciaal voor business moms die op zoek zijn naar rust, ruimte en overzicht, het lastig vinden hun tijd in te delen en altijd tijd te kort komen.

Herken je dit?

 • Je jongleert met tijd, verschillende activiteiten en rollen
 • Je hebt een eigen bedrijf of een drukke baan én een druk gezinsleven
 • Je balans tussen werk en privé is ver te zoeken
 • Je hebt constant het idee dat je achter jezelf aanrent
 • Je hebt het gevoel dat er nooit eens tijd is voor JOU
 • Je hebt helemaal géén tijd voor het nastreven van grote doelen en de dingen die je écht wilt
 • Je wilt nog van alles, maar je hebt geen idee hoe je dat voor elkaar moet krijgen
 • Plannen en organiseren is niet je sterkste punt

Stel je voor dat ....

Je af en toe eens tijd hebt voor jezelf. Tijd voor je passies en om je dromen na te jagen. Of gewoon eens tijd om helemaal niets te doen. Als jij net zo bent als ik, dan heb je dromen en grootse doelen, maar zijn ze ergens tussen het carpoolen, werk, de was en het dagelijkse leven aan de kant geschoven. Je dromen, doelen en passies staan ergens onder aan je to do lijst om ze wellicht op een dag zelfs te vergeten.

Misschien wil je wel een hogere omzet, een boek schrijven, een product ontwikkelen, een marathon lopen of een wereldreis maken.

En dat terwijl je je niet druk maakt over of het in je bedrijf wel goed gaat of je huishouden op rolletjes loopt en de kinderen niets tekort komen. Stel je eens voor; geen overvolle agenda waarbij je van afspraak naar vergadering, naar speelafspraak, naar voetbaltraining en de supermarkt snelt. Nooit meer proberen alle ballen tegelijk in de lucht te houden, maar rust, ruimte en overzicht in je agenda, zodat je je dromen en passies kunt waarmaken. Voor je bedrijf en voor jezelf. Vooral nooit meer te druk en tijd om de dingen te doen waar je echt van houdt, je passies en je dromen. kwaliTIJD.

Tijd. Een onderwerp waar we het over kunnen hebben tot het einde der tijden. Er zijn echter weinig tot geen programma's gericht op business moms . Eigenlijk best gek. Wij business moms hebben namelijk unieke struggles als het gaat om het plannen en indelen van onze tijd. Productief zijn is heel moeilijk. Je ultieme doelen behalen of een bedrijf laten draaien is nog veel moeilijker. Laat staan als je ook nog kinderen opvoed.

Met kwaliTIJD leer je productief te zijnplannen, organiseren en opruimen met als doel, kwaliTIJD over te houden. Tijd voor jezelf,  je passies, om te doen wat jij écht wilt en tijd om je dromen na te jagen.

KwaliTIJD geeft je rust en overzicht in je planning en zorgt voor productiviteit. Voor ondernemers die naast het realiseren van hun doelen, tijd willen hebben voor zichzelf en hun gezin.

kwaliTIJD, het 12-weken programma van Simple Organizing:

 • 12 weken lang iedere week korte video's, waarin ik jou leer je tijd te plannen en te organiseren, productief leer zijn, je tijd in te delen en prioriteiten leer stellen
 • 12 weken lang een werkboek met concrete opdrachten, zodat je ook echt aan de slag kunt om te ontdekken hoe je dat wat je nu écht wilt ingepland krijgt in je dagelijkse leven
 • Tools waarme je meer inzicht krijgt in hoe je je tijd besteed én die je helpen bij het maken van een efficiënte, maar vooral effectieve planning
 • Korte kennisvideo's met tips en tricks
 • Toegang tot de besloten Community waar je ervaringen kunt uitwisselen met anderen
 • Twee keer een uitgebreide coachingcall waarin je als je vragen kunt stellen en direct extra ondersteuning en informatie krijgt
 • Levenslange toegang tot al het materiaal.

Wat er allemaal in de 12 weken aan bod komt

Wat andere deelnemers van KwaliTIJD vinden:

“Yvette is betrouwbaar en georganiseerd. Ze heeft mij enorm geholpen mijn doelen te realiseren door  iedere week waardevolle informatie te gegeven, waar ik direct mee aan de slag kon. Na driekwart jaar had ik mijn doelen duidelijk en kon ik deze verwerken in mijn planning. En nu, een jaar verder, kan ik zeggen dat het door haar, mijn tijd meer besteed aan mijn doelen in plaats van maar bezig te zijn met wat er op mijn pad komt”.

- Nicole

“Wat ontzettend bruikbaar. Dankjewel!” - - Wendy

“Dit is zó ontzettend handig, wat een eyeopener”. - - Jojanneke

Wat er allemaal in de 12 weken aan bod komt

Week 1 - Passie en Doelen Stellen

Om meer uit je tijd te halen en je tijd goed te managen zul je eerst moeten weten wat jouw passies zijn, waar je je tijd het liefste aan besteed en wat de doelen zijn die je graag wilt behalen. Daarom gaan we in deze les met die onderwerpen aan de slag.

Om erachter te komen waar je echt van houdt, zijn er drie vragen belangrijk:

 1. Wat wil ik écht?
 2. Waarom wil ik dat / Wat zijn mijn belangrijkste levensgebieden / passies?
 3. Welke specifieke actie moet ik ondernemen (wat zijn de stappen die ik moet zetten om mijn doel te behalen)?

Week 2 en 3 - Timemanagement

Het onderdeel timemanagement is onderverdeeld in 2 delen. In deel 1 gaan we vooral in op het inzicht krijgen in je eigen tijd en het analyseren van de dingen waaraan je je tijd besteed. We gaan op in:

 • Wat houd je tegen?
 • Inzicht in je tijd
 • Time blocking
 • Werk – privé balans

In deel 2 ga ik je leren hoe je ruimte kan creëren door vanuit rust je tijd in te delen. Timemanagement van binnen uit. Na dit deze les zal je meer ruimte hebben in je planner en rust in je hoofd. Er zijn twee stappen nodig omdat te bereiken:

 1. Het managen van je dagelijkse taken
 2. Het omzetten van je papierstapel in een to do lijst

Naast deze twee stappen neem ik je mee in een aantal timemanagement technieken én ik geef je nog wat tips hoe je je tijd kunt indelen als je kinderen om je heen hebt.

Week 4 en 6 - Productiviteit

Productiviteit en focus. Iets wat we allemaal wel willen, maar waarvan we meestal niet goed weten hoe we het voor elkaar krijgen. Maar wat is het nu eigenlijk precies? Die vraag gaan we beantwoorden in deze les. Daarnaast behandel ik dé methode als het gaat om productiviteit: Getting Things Done van David Allen. Ten slotte ga ik in op hoe je het nu voor elkaar krijgt om productief te werken en hoe je stopt met een van de meeste slechte invloeden op je productiviteit: multitasken.

In de tweede les over productiviteit ga ik meer in op de zaken waar je als business mom mee te maken gaat krijgen als het gaat om productiviteit en behandel ik een techniek om je gefocused te houden als je ergens mee aan de slag gaat. De volgende zaken komen aan bod:

 • Hoe je ervoor zorgt dat je meer gedaan krijgt
 • Een techniek om meer productief te zijn (Pomodoro)
 • Waarom slaap zo belangrijk is voor je productiviteit

Week 7 en 8 - Plannen

veel mensen zijn die niet zo blij worden van een gepland en gestructureerd leven. Sommige mensen worden al gek bij het idee dat ze nu al weten wat ze volgende week vrijdag gaan eten. Doe ook vooral waar jij je prettig bij voelt. Maar bedenk dat áls je je doelen wilt behalen is enige mate van planning echt noodzakelijk en enorm belangrijk. Je planning zorgt ervoor dat je je doelen behaalt en dat je tijd over houdt voor jezelf.

In de eerste les over plannen gaat het over de praktische kant van het plannen. Hoe maak je nu eigenlijk een goede planning voor je maand, week of dag? Daarnaast ga ik ook kort in op het maken van een projectplanning en geef ik nog informatie over wat je kunt doen met alle dingen die je niet direct zou willen inplannen, maar die je wel heel graag zou willen onthouden, lezen of doen.

In de tweede les over plannen ga ik het hebben over het kiezen van een goede planner (en wat is nu eigenlijk het verschil tussen die twee). Daarnaast besteedt ik uitgebreid aandacht aan het daadwerkelijk uitvoeren van een planning.

Plan your work and then plan your work. – Napoleon Hill

Week 9 - Opruimen

Je werkplek, je mailbox en je huis. Dé drie dingen die je als business mom altijd opgeruimd zou moeten hebben om productief te kunnen zijn. Ik neem je eerst mee in de techniek van het opruimen. Deze kun je toepassen op alle plekken in huis die je zou willen opruimen. Vervolgens neem ik je mee bij het opruimen van je mailbox en tenslotte ga ik nog in op diverse trucjes waarbij je door op te ruimen tijd kunt besparen.

 Je echte leven begint nadat je je huis hebt opgeruimd. – Marie Kondo

Week 10 - Routines

Routine betekent niets meer en niets minder dan dat iets makkelijk gaat doordat je er ervaring in hebt gekregen. Die ervaring krijg je door dingen steeds opnieuw te doen, op hetzelfde moment en in dezelfde volgorde. Klinkt misschien heel saai, maar het is ook echt heel fijn. Als je eenmaal een goede routine hebt en die ook elke dag uitvoert, kun je alle dingen die je tijdens die routine doet niet meer vergeten. Je hoeft niet meer na te denken over of je ze moet doen, wanneer je ze moet doen en wanneer je ze voor het laatst gedaan hebt. Doordat je er niet over na hoeft te denken én geen keuzes meer hoeft te maken, bespaar je tijd. Tijd die je kunt besteden aan het behalen van je doelen en datgene wat je het liefste doet!

In deze les gaan we het dus hebben over routines en het hebben daarvan. Ik ga in op wat een routine is en hoe je een goede routine maakt. Ik geef je voorbeelden van een goede ochtend- en avondroutine en we hebben het over een goede routine voor het gezin. Ten slotte gaan we in op de meest belangrijke routine die je maar kunt hebben: een slaaproutine.

Week 11 - Prioriteiten Stellen

“nee” zeggen, we zijn er als vrouw over het algemeen ontzettend slechts in. Ons zelf helemaal wegcijferen, daar zijn we vaak dan weer heel erg goed in. Als we bezig zijn met het in de lucht houden van alle ballen (werk, partner, huishouden, kinderen, vrijwilligerswerk, vrienden, sporten) dan vergeten we vaak onszelf. Wij komen vaak op de tweede, derde of misschien wel de laatste plaats. Maar dat terwijl wijzelf het allerbelangrijkste zijn wat we hebben. Als wij die ballen niet meer opvangen dan krijgen we ze keihard op onze kop. Als we onze doelen willen behalen, willen doen wat we écht leuk vinden, dan zullen we dus prioriteiten moeten gaan stellen. Kiezen voor onszelf en datgene wat wij willen en wat voor ons belangrijk is. En dat klinkt misschien egoïstisch, maar dat is het zeker niet. Want als wij onszelf centraal stellen,  hebben anderen daar ook profijt van.

Ik leer je in deze les daarom kiezen voor jezelf. We gaan aan de slag met het stellen van prioriteiten. Ik leer je op een goede en leuke manier ‘nee’ zeggen tegen anderen. We gaan aan de slag met het voorkomen van uitstelgedrag en ten slotte gaan we tijd voor onszelf maken.

Want al heb je van de vorige 10 lessen niets opgestoken, onthoud dan in ieder geval het laatste stukje van deze les. Jij bent mooi, jij bent prachtig en je bent het waard om goed voor te zorgen.

JA! Ik wil graag meedoen

De investering voor deze training bedraagt €349,- 

In 12 weken overzicht over je taken en tijd en de vaardigheid om ze goed in te plannen om effectief gebruik te maken van je tijd om uiteindelijk te doen wat je écht wilt.

Dat wil jij toch ook?

Doe nu mee en leer ook alle ballen in de lucht houden!

Met kwaliTIJD ontvang je alles waarmee jij concreet aan de slag kunt gaan om meer rust, ruimte en overzicht in je agenda te krijgen.

 Na aanmelding ontvang je dezelfde week al je eerste e-mail, dus je kunt meteen aan de slag!

Betalen kan direct via iDeal.

Genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw

Ja, ik doe mee!

100% niet goed geld terug garantie

Ik geloof in de kracht en de waarde van mijn producten. Mijn ziel en zaligheid hen ik in alles wat ik doe voor mijn klanten gestopt. Al mijn kennis en ervaring + mijn live support, op allerlei manieren, om jou te helpen. En mocht het toch niet werken voor je kun je te allen tijde en per direct zelf opzeggen en krijg je je investering terug.

Mocht je gedurende de training beslissen dat kwaliTIJD niet voor jou is, dan krijg je je geld terug. Het enige wat je hoeft te doen is mij binnen 7 dagen na je afmelding een e-mail te sturen met al je gemaakte huiswerkopdrachten.

KwaliTIJD geeft je rust en overzicht in je planning en zorgt voor productiviteit. Voor ondernemers die naast het realiseren van hun doelen, tijd willen hebben voor zichzelf en hun gezin.

Simple Organzing

Halfweg 2

2811 BR Reeuwijk

06-15018893

info@simpleorganizing.nl

KvK 65861825

IBAN NL 16 INGB 0007258145

@simpleorganizing.nl