Online training Druk zijn is een keuze - Simple Organizing

Overzicht, minder chaos en meer tijd voor datgene wat écht belangrijk is.

Live online-training ‘Druk zijn is een keuze”

Voor ambitieuze en ondernemende vrouwen die meerdere ballen in de lucht houden en altijd tijd tekort lijken te komen.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Sorry, je bent te laat met inschrijven. In 2021 is er weer een nieuwe workshop om 2022 te plannen.
druk zijn is een keuze

In training leer ik je...

plan jouw jaar

Hey, ik ben Yvette Vermeulen.

Als ondernemer en moeder weet ik hoe het is om te worstelen met je tijd. Structuur, organiseren en plannen – that’s my thing. Ik ben auteur van het boek ‘Druk zijn is een keuze’ en ik  ontwikkelde een manier van productief werken, speciaal voor vrouwen. Mijn 90 dagen planning methode is daar onderdeel van. In Masterclasses, workshops en online-trainingen heb ik al honderden vrouwen geholpen om hun leven  te structureren, doelen te behalen, productiever te werken en tijd over te houden voor dingen die ze écht belangrijk vinden.

Herken je dit....

Je hebt nauwelijks ergens tijd voor.

Je wilt veel bereiken in het leven en je bent ambitieus, maar je hebt tegelijkertijd ook al genoeg te doen. En doelen stellen schiet er gewoon bij in, want er zijn genoeg andere dingen die eerst nog je aandacht vragen. Het resultaat?! Je besteedt weinig aandacht aan je doelen, waardoor het lijkt alsof je stilstaat.

Je wilt meer uit je leven halen

Je hebt niets om over te klagen. Je bent gezond, hebt leuk werk en een leuk gezin. Maar toch wil je meer. Je wilt meer uit je dagen halen en je hebt grootste dromen. Je hebt alleen niet echt een plan voor hoe je dat dan kunt doen.

Je behaalt je doelen niet

Je probeert je tijd wel te plannen, maar door alle drukte beland je vaak in de waan van de dag. Je doet van alles op zo'n dag, maar dat is vaak niet datgene wat je dichter bij je doel brengt.

Je maakt een planning, maar je gebruikt 'm niet.

Je hebt geen duidelijk overzicht wat je allemaal in een week- of maand zou moeten doen. Je to do lijst is oneindig en blijft alsmaar groeien. Je pakt aan wat op je pad komt, maar dat is vaak niet wat je had gepland. Dit veroorzaakt stress, onrust en geen gevoel van voldoening.

De live online-training 'Druk zijn is een keuze'

In deze online training gaan we aan de slag met de  8 stappen naar meer VRIJHEID. We gaan we aan de slag met het inzicht krijgen in je tijd,  doelen stellen, het maken van een planning. Allemaal met als doel dat jij jouw doelen hebt behaald en meer tijd hebt voor dat wat écht belangrijk is

Met deze online-training en de bijbehorende methode kun je werken aan je doelen en dromen, terwijl je leven gewoon doorgaat. 

De online-training vind online plaats (via Zoom) op 12 januari 2022 van 9.00 tot 10.30

Zorg dat je erbij bent, want er komt geen replay

We gaan bijna van start...

Ik geef deze training voor een beperkt aantal deelnermers. Meld je dus snel aan.
Dagen
Uren
Minuten
Secondes
Sorry! Aanmelden voor dit kwartaal kan niet meer. We starten weer aan het eind van volgend kwartaal.

Wat de online-training je oplevert

Deze online-training is eenmalig!

Deze online-training sluit perfect aan bij mijn boek ‘Druk zijn is een keuze’. Als je direct wilt gaan knallen en wilt gaan voor meer focus, minder chaos, meer tijd en meer productiviteit, dan is deze online-training zeker iets voor jou!

plan jouw jaar

Reviews/testimonials

Wat anderen zeggen over <naam product>>