Plan jouw jaar - 2024 - Simple Organizing

Zet in 1 dag je dromen en doelen om in  praktische en haalbare planning voor 2024

Plan Jouw Jaar
2024

De worksheets die je ook gaan helpen als je geen tijd, geen discipline of motivatie hebt én als je last hebt van uitstelgedrag. 

En ontvang direct de Simple Organizing Planning Checklist om je hele jaar te plannen en te organiseren. 

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Sorry, je bent te laat met inschrijven. In 2021 is er weer een nieuwe workshop om 2022 te plannen.

tot 2024

plan jouw jaar

Met Plan jouw jaar leer ik je...

Wat levert het je op...

Herken je dit....

Je hebt nauwelijks ergens tijd voor.

Je wilt veel bereiken in het leven en je bent ambitieus, maar je hebt tegelijkertijd ook al genoeg te doen. En doelen stellen schiet er gewoon bij in, want er zijn genoeg andere dingen die eerst nog je aandacht vragen. Het resultaat?! Je besteedt weinig aandacht aan je doelen, waardoor het lijkt alsof je stilstaat.

Je weet niet goed waar je moet beginnen.

Je hebt een duidelijk doel voor ogen, maar op het moment dat je stappen wilt gaan zetten, blokkeer je. Je weet niet waar je moet beginnen. Je raakt volledig overwhelmed, met als gevolg dat je er maar helemaal mee stopt.

Je behaalt je doelen niet

Je probeert je tijd wel te plannen, maar door alle drukte beland je vaak in de waan van de dag. Je doet van alles op zo'n dag, maar dat is vaak niet datgene wat je dichter bij je doel brengt.

Je maakt een planning, maar je gebruikt 'm niet.

Je hebt geen duidelijk overzicht wat je allemaal in een week- of maand zou moeten doen. Je to do lijst is oneindig en blijft alsmaar groeien. Je pakt aan wat op je pad komt, maar dat is vaak niet wat je had gepland. Dit veroorzaakt stress, onrust en geen gevoel van voldoening.

Plan Jouw Jaar 2024

Met deze sheets leer ik je een de ultieme manier om in 4 simpele stappen jouw beste jaar ooit te plannen. Met deze sheets en de bijbehorende planning methode kun je werken aan je doelen en dromen en tegelijkertijd meer rust wilt ervaren in je leven, je bedrijf en je hoofd.

Meer inzicht in wat je nu echt belangrijk vindt en de tools om dat om te zetten in concrete doelen en plannen voor komend jaar. Je ‘gaat naar huis’ met een roadmap en concrete planning voor 2024 en een berg tips & tricks om je doelen waar te maken. 

Dit jaar wordt het jaar dat jij je doelen wel gaat behalen, je omzet groeit en je tijd overhoudt!

Wat krijg je?

Goalsetting

In dit e-book leg ik ik je alle vier de stappen uitgebreid uit. Met iedere stap ga je praktisch aan de slag. Per stap zijn er meerdere vragen om te beantwoorden, te reflecteren en vooruit te kiiken. Inclusief sheets voor het bepalen van je doelen en het plannen van 2024.

plan jouw jaar

90 dagen planner

Met deze Simple Organzing 90 dagen planner printable, kun je voor ieder kwartaal van 2024 jouw doelen uitwerken en taken inplannen. De planner is om zelf te printen, dus je kunt hem eindeloos opnieuw gebruiken.

Dit is wat is opgenomen in de sheets:

Deel 1:

 • Hoe je erachter komt waar je moet beginnen.
 • Waar je de motivatie vandaan haalt om je doelen en dromen waar te maken.
 • Visionboard maken.

Deel 2:

 • Hoe je haalbare doelen stelt voor 2024.
 • Hoe je jouw focus bepaalt voor 2024.
 • Hoe je prioriteiten stelt als je heel veel doelen en taken hebt die je wilt doen. 

Deel 3:

90 dagen planning voor Q1 van 2024 maken.

Deel 4:

Business plan voor 2024 maken.

Maar dit is nog niet alles....

Als je je NU aanmeld, krijg je bij je ook nog drie mooie bonussen…

2021 planning workshop
plan jouw jaar

Hey, ik ben Yvette Vermeulen.

Als ondernemer en moeder weet ik hoe het is om te worstelen met je tijd. Structuur, organiseren en plannen – that’s my thing. Ik ben auteur van het boek ‘Druk zijn is een keuze’ en ik  ontwikkelde een manier van productief werken, speciaal voor vrouwen. Mijn 90 dagen planning methode is daar onderdeel van. In Masterclasses, workshops en online-trainingen heb ik al honderden vrouwen geholpen om hun leven  te structureren, doelen te behalen, productiever te werken en tijd over te houden voor dingen die ze écht belangrijk vinden.

druk zijn is een keuze

Ik geloof in de kracht en de waarde van mijn producten. Mijn ziel en zaligheid hen ik in alles wat ik doe voor mijn klanten gestopt. Al mijn kennis en ervaring + mijn live support, op allerlei manieren, om jou te helpen. En mocht het toch niet werken voor je kun je te allen tijde en per direct zelf opzeggen en krijg je je investering terug.

Voor je het weet is het nieuwe jaar alweer begonnen...

het is bijna zover, dus meldt je snel aan!
Dagen
Uren
Minuten
Secondes
Sorry! Aanmelden voor dit kwartaal kan niet meer. We starten weer aan het eind van volgend kwartaal.

Wat 'Plan Jouw Jaar' je oplevert

Plan jouw jaar

49
34 excl. btw
 • Uitgebreid werkboek.
 • Tools die jij nodig hebt voor jouw roadmap 2024
 • Planner formats
 • Bonussen
 • Extra Bonus: Druk zijn is een keuze
Doe mee!

Voor wie is Plan Jouw Jaar?

Plan Jouw Jaar is  geschikt voor ambitieuze en ondernemende vrouwen altijd druk zijn, maar nooit aan hun doelen toekomen.

Vrouwen die ambities en passies hebben, maar even niet weten die ook te realiseren.

Je wil een heleboel, maar je planning is een chaos en hem uitvoeren lukt al helemaal niet. Als je al überhaupt een planning had gemaakt.

Vrouwen die in 2024 hun doelen nu eens wél willen behalen. Of ze nu een bedrijf willen opstarten, een marathon willen lopen of een wereldreis willen maken.

Vrouwen die het helemaal zat zijn en verandering in hun situatie willen en bereid zijn om daarvoor in actie te komen. 

Vrouwen die graag praktisch en zelfstandig aan de slag willen gaan met hun doelen, maar nog wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. 

Start vandaag nog met het plannen van jouw droomjaar!

Plan Jouw Jaar sluit perfect aan bij mijn boek ‘Druk zijn is een keuze’. Als je direct wilt gaan knallen en wilt gaan voor meer focus, minder chaos, meer tijd en meer productiviteit, dan is deze workshop zeker iets voor jou!

plan jouw jaar

Testimonials

Wat anderen zeggen:

Veelgestelde Vragen

Vragen die het meest gesteld worden

Je kunt wanneer jij maar wilt met Plan Jouw Jaar aan de slag gaan. Het is helemaal op je eigen tempo en zelfstandigte doen. Voordat het nieuwe jaar begint ermee aan de slag gaan is natuurlijk het meest handig, maar dat hoeft natuurlijk niet. 

Wil je het goed doen, dan ben je zo een dag kwijt met alle opdrachten. Je hoeft het echter niet in een keer te doen. 

Hoeveel tijd je nodig hebt hangt helemaal af van hoe uitgebreid je doelen wilt stellen en je planning wilt uitwerken. Wanneer je een halve dag reserveert kom je al een heel eind. Dat is een kleine tijdsinvestering, en daar krijg je heel wat voor terug. 

Het maken van een goede planning kost je de eerste keer even wat tijd. Maar hoe vaker je het doet, des te sneller het zal gaan. 

Daar kan ik geen direct antwoord op geven. Dat is aan jou om te bepalen. Deze workshop is het meest geschikt voor ambitieuze vrouwen die aan de slag willen gaan met doelen, maar op dit moment niet goed weten hoe ze dat moeten doen, waar ze moeten beginnen of hoe ze hun doelen kunnen uitwerken naar een concrete en haalbare planning. Voor vrouwen die weten dat ze in ACTIE moeten komen om iets te bereiken. 

Mocht je twijfelen, stuur mij even een berichtje, dan neem ik contact met je op.

Ja dat kan. Een losse 90 dagen planner kost € 47 (exclusief btw.). Je kunt hem hier bestellen