Er wordt mij heel vaak gevraagd welke boeken je zou moeten lezen als je productiever wilt werken, beter focus wilt houden, meer balans wilt hebben in je leven, wilt leren plannen en minder chaos wilt ervaren. Er bestaan zoveel boeken die je helpen om bepaalde dingen in het leven onder de knie te krijgen. Maar wat zijn nou de beste zelfhulpboeken als het gaat om productiever werken? Dit zijn mijn 25 favorieten op het gebied van productiviteit en het verminderen van de dagelijkse druk.

Boeken over slimmer werken

 

Boeken over Mindset

Boeken speciaal voor girlbosses

Boeken over succesgewoonten en plannen

boeken

Boek of e-reader?

Als professional organizer die mensen helpt met opruimen, zou ik je natuurlijk moeten adviseren zo min mogelijk spullen in huis te hebben en dus ook zo min mogelijk boeken. Helaas zijn boeken mijn zwakte. Ik koop nog steeds het allerliefste een hardcopy van een boek. Er gaat niets boven papier en een volle boekenkast. Echter, ik lees zoveel dat ik ook veel boeken op mijn e-reader heb staan er een van Kobo. En als ik in de auto zit, luister ik ook boeken via Audible. Een nadeel hiervan is dat je geen inhoudsopgave of index krijgt en bookmarken erg gebrekkig gaat. Luisteren is ook wat trager dan lezen, maar het maakt wel dat je productief bezig kunt zijn in de auto.


Leave a Reply

Your email address will not be published.