trainingen-workshops - Simple Organizing

Trainingen en Workshops

Ben jij altijd druk en heb je nooit ergens tijd voor?

Een leuke baan of een goedlopend bedrijf, een schoon huis, leuke kinderen, lieve partner en een bruisend sociaal leven: als moeder kom je tegenwoordig vaak tijd tekort. Je moet van alles en je hebt het altijd druk. Laat staan dat je tijd voor jezelf hebt! 

Hoe heerlijk zou het zijn om controle te hebben over jouw tijd? Om je planning op orde te hebben? Om precies te weten waar je aan toe bent? Om geen stress te hebben en chaos in je hoofd te voelen? Om zelf te bepalen hoe je je dag en je werkweek indeelt. Om tijd over te hebben voor datgene wat voor jou echt belangrijk is: een bedrijf opstarten of laten groeien, een opleiding volgen, een marathon te lopen of gewoon tijd om leuke dingen te doen met je gezin? Om je doelen te behalen en gelukkiger te zijn, een meer voldaan gevoel te hebben?

Maar klopt het wel dat er te weinig uren in een dag zitten? Of maak je de verkeerde keuzes? Druk zijn is een keuze en je krijgt meer tijd krijgt door het maken van die keuzes. 

Als je minder druk wilt voelen, help ik je met productiever werken en het maken van een goede planning en je tijd slimmer indelen. Dit doe ik zowel door het geven van (online) trainingenen workshops. Hierbij staan productief werken en het plannen van je tijd centraal. 

De online-trainingen die ik op dit moment verzorg

meer tijd

Plan Jouw Jaar in 4 Simpele Stappen

Graag begeleid ik je bij het inzicht krijgen in je tijd, het stellen van prioriteiten en het maken van een planning waardoor jij je doelen behaald.

meer tijd

KwaliTIJD

Graag begeleid ik je bij het maken van keuzes en het stellen van prioriteiten. Hierdoor werk je effectief en efficiënt.

Overige online-trainingen en workshops

Als jij altijd druk bent en op zoek bent naar meer tijd, als je productiever wilt leren werken of beter wilt leren plannen, dan zijn er naast KwaliTIJD en Plan Jouw Jaar enkele andere mogelijkheden. 

Hiernaast vindt je de online-trainingen en workshops die ik verzorg. Daarnaast is er de mogelijkheid om voor jou een op maat gemaakte workshop of begeleiding voor jou te verzorgen. Neem in dat geval even contact op voor de mogelijkheden. 

Naar aanleiding van mijn boek heb ik de Masterclass Druk zijn is een keuze ontwikkeld. In deze Masterclass van een ochtend, leer ik je stap voor stap alles over productiviteit, timemanagement, balans en het behalen van je doelen. We gaan praktisch aan de slag met de stappen uit het boek.

Klik hier voor meer informatie. 

Wil jij in 31 dagen productiever leren werken en je productiviteit verhogen?

In deze Challenge neem ik je in 31 dagen meer langs alle aspecten van productief werken. 

Klik hier voor meer informatie. 

Iedere situatie is anders. Een standaardoplossing is daarom niet altijd een goede oplossing. Heb jij het idee dat mijn online-trainingen nét niet op jou van toepassing zijn, maar wil je wel door mijn getraind worden? Neem dan even contact met me op zodat we jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken. 

Wat anderen zeggen....

Interesse?

Wil je meer informatie over een van de trainingen of workshops of wil je een afspraak maken voor een startgesprek? Neem dan contact met mij op.