Hi, en welkom bij Simple Organizing! Mijn naam is Yvette Vermeulen. Ik ben productiviteitscoach & dé professional organizer voor gezinnen met jonge kinderen . Ik ben getrouwd en moeder van een vrolijk jongetje. Opruimen en organiseren vind ik heerlijk. Er is niets waar ik blijer van wordt dan van een opgeruimd huis, overzichtelijke stapels documenten, lijstjes en opschrijfboekjes. Een opgeruimd huis geeft een opgeruimd hoofd.

Structuur, organiseren en efficiency – that’s my thing. En dat is ook wat ik het allerliefste doe. Ambitieuze vrouwen helpen. Daarom besloot ik in Simple Organizing te starten. Eerst als blog (in 2015) en daarna als bedrijf (vanaf 2017). In 2019 verscheen mijn eerste boek: Druk zijn is een keuze. Hét boek over productiviteit, speciaal voor vrouwen.

Om mij heen zie ik vrouwen struggelen met hun tijd doordat hun hoofd overloopt van de ideeën, to do’s en taken. Ik help ze om minder stress te hebben en meer structuur, focus en balans aan te brengen. Vrouwen die het lastig vinden om alle ballen in de lucht te houden en behoefte hebben aan meer rust, ruimte en overzicht. Door structuur en focus aan te brengen zorg ik voor balans met als resultaat dat ze meer tijd overhouden.

Tijd voor zichzelf, tijd voor datgene wat er écht toe doet en waar je écht gelukkig van wordt.

Alles rond opruimen, structuur, organiseren, productiviteit en timemanagement  wil ik graag met jou delen.

Om meer Over Mij te weten te komen of contact op te nemen mag je natuurlijk altijd doorklikken. Ook vind ik het leuk als je onder mijn blog een reactie achterlaat. Je kunt mij ook vinden op Instagram en Facebook.

Groetjes, Yvette


Leave a Reply

Your email address will not be published.