Workshop 'Druk zijn is een keuze'

Ja, ik doe mee!

Productiever werken. Meer creativiteit en balans. Meer tijd voor datgene wat écht belangrijk voor je is.

 

Veel vrouwelijke ondernemers zoeken naar de succesfactoren om hun bedrijf en privéleven met elkaar te combineren op een manier die bij heb past en waarbij ze niet constant energieloos en met een hoofd vol chaos rondlopen.

In deze workshop ga ik in op de stappen die jou gaan helpen bij het bereiken van je doelen en het overhouden van tijd. Tijd voor datgene wat er écht toe doet.

Ja, ik doe mee!

In aansluiting op het boek geef ik op 21 januari 2020 van 9.00 tot 12.00 op een prachtige locatie in Reewijk deze super praktische workshop.

Ik geef een uniek kijkje in het boek 'Druk zijn is een keuze' en we gaan samen aan de slag met productiviteit, focus, balans, doelen stellen en het hooghouden van alle ballen.

Wanneer je je aanmeldt voor deze exclusieve masterclass krijg je naast een praktisch werkboek en alle benodigde materialen een leuke goodiebag mee naar huis.

  • Wil je ook meer tijd overhouden voor datgene wat er écht toe doet?
  • Wil je meer focus voor het groeien van je business?
  • Wil jij je doelen nu eindelijk eens behalen?
  • Wil je minder chaos en meer rust in je hoofd?

Dan is deze Workshop zeker iets voor jou!

Ja, ik doe mee!

In de Masterclass ga ik kort in op de volgende onderwerpen:

  • Het krijgen van focus
  • Het identificeren van je doelen
  • Het bepalen van welke stappen je eerst moet zetten.
  • Het verhogen van je productiviteit
  • Inzicht in je tijd en het plannen van je tijd

Praktische informatie:

De workshop vindt plaats in Reeuwijk. Een prachtige, moderne, locatie gelegen nabij de Reeuwijkse plassen. De locatie is zowel per openbaar vervoer als per auto gemakkelijk te bereiken en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid.

De kosten voor de workshop zijn € 75,-- (excl btw). Je krijgt een leuke goodiebag (met werkboek) mee naar huis.

Dit is een exclusieve workshop. Er zijn dan ook maar 10 plaatsen beschikbaar. Wees er dus snel bij, want vol = vol.

Ja, ik doe mee!

Het boek

Druk zijn is een keuze leert je stap voor stap alles over productiviteit, timemanagement, balans en het creëren van je mooiste leven.

Dit boek gaat niet zomaar in op alle stappen die je moet zetten om  productief te zijn en succes behalen. Het stappenplan houdt rekening met datgene wat jou zo uniek maakt. Het feit dat je een vrouw bent! Het staat als een paal boven water dat vrouwen die dromen over een succesvol bedrijf en een gelukkig leven te maken krijgen met andere obstakels dan mannen. Vrouwen zijn gevoeliger, intuïtiever, zorgzamer en socialer als het gaat om ons bedrijf en het behalen van succes. En daar kun je van profiteren.

Veel vrouwelijke ondernemers zoeken naar de succesfactoren om hun bedrijf en hun privéleven met elkaar te combineren op een manier die bij hen past en waarbij ze niet constant energieloos en met een hoofd vol chaos rondlopen. Ik heb tien bekende vrouwen met een succesvol bedrijf één vraag gesteld: “Hoe doe jij dat: ‘succesvol zijn en je tijd zo indelen dat je alles in je bedrijf stopt, maar ook tijd over houdt voor datgene wat er voor jou écht toe doet?’. De succesverhalen van o.a. Charlotte van ’t Wout, Margriet Spijksma, Zarayda Groenhart, Janne Schuijn, Charlotte de Jong, Ria Kaashoek en Marije de Haas heb ik vertaald in een stappenplan wat ook jou gaat helpen bij het bereiken van je doelen en tijd overhouden voor datgene wat er écht toe doet.

meer info: www.drukzijniseenkeuze.nl

Meldt je hier aan!

Mijn naam is Yvette Vermeulen en ik ben de eigenaar van Simple Organizing. Ik ondersteun vrouwelijke ondernemers bij het verkrijgen van meer rust, ruimte en overzicht. Ik help ze bij het bereiken van hun doelen, het plannen en organiseren van hun tijd (zodat ze alle ballen in de lucht kunnen houden) en het verhogen van hun omzet door productiever te werken. Dit doe ik via online trainingen, maar vooral door 1-op-1 coaching.

Samen met jou ga ik aan de slag. Ik doe deze workshop lekker met je mee en beantwoord graag al je vragen. Mijn doel voor deze workshop? Er na afloop een mooi feestje van maken!