masterclass - Simple Organizing

Masterclasses Slimmer werken

Ben je op zoek naar overzicht, rust, minder stress, tijd voor jezelf, meer productiviteit, meer focus, meer balans en wil je meer grip op je werk en leren hoe je slimmer kunt werken? 

Meld je dan aan voor een of meer van de Masterclasses op het gebied van slimmer werken, productiviteit en timemanagement. 

De eerstvolgende Masterclass is:

Niet meer verzuipen in je inbox

De volgende Masterclass begint over…

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
masterclass

De volgende Masterclasses komen aan bod:

plan jouw jaar

Hey, ik ben Yvette Vermeulen.

Als ondernemer en moeder weet ik hoe het is om te worstelen met je tijd. Structuur, organiseren en plannen – that’s my thing. Ik ben auteur van het boek ‘Druk zijn is een keuze’ en ik  ontwikkelde een manier van productief werken, speciaal voor vrouwen. Mijn 90 dagen planning methode is daar onderdeel van. In Masterclasses, workshops en online-trainingen heb ik al honderden vrouwen geholpen om hun leven  te structureren, doelen te behalen, productiever te werken en tijd over te houden voor dingen die ze écht belangrijk vinden.

Masterclasses
'Druk zijn is een keuze'

Wil jij ook meer tijd overhouden voor datgene wat er écht toe doet en waarvan je écht gelukkig wordt? Wil je meer focus voor het groeien van je business? Wil jij minder chaos en meer rust in je hoofd?

In deze Masterclasses leer ik je stap voor stap alles over productiviteit, timemanagement, balans en grip op je tijd. Ik ga dieper en uitgebreider in op diverse stappen uit mijn boek ‘Druk zijn is een keuze’. 

Ben jij dus ook op zoek naar de succesfactoren om jouw bedrijf en jouw privéleven met elkaar te combineren, op een manier die bij je past en waarbij je niet constant energieloos en met een hoofd vol chaos rondloopt? De masterclasses helpen je daarbij. 

Op 20 mei van 10.00 tot 11.00 gaan we aan de slag met het opruimen van jouw mailbox. In de Masterclass ‘niet meer verzuipen in je inbox‘ gaan we er niet alleen voor zorgen dat je inbox leeg is, maar vooral ook leeg blijft! Zodat jij niet meer de halve dag met je e-mail bezig bent en tijd overhoudt voor de taken die belangrijker zijn en die nu blijven liggen. 

Wat krijg je?

Online-Masterclass

Alle Masterclasses zijn onderdeel van de Simple Organizing Academy. Ik geef je praktische tips en oefeningen om mee aan de slag te gaan op een moment dat het jou uitkomt. Je kunt alle Masterclasses zo vaak bekijken als je wilt. Je hebt onbeperkt toegang.

masterclass

Uitgebreid werkboek

Alle oefeningen en praktische tips heb ik per Masterclass voor je uitgeschreven, zodat je er ook na afloop zelf mee aan de slag kan.


 Aan het eind van de Masterclass heb jij de tools om een stap te gaan maken als het gaat om slimmer werken, productiviteit en het managen van je tijd. 

'Niet meer verzuipen in je inbox' begint over..

Ik geef deze masterclass voor een beperkt aantal deelnermers. Meld je dus snel aan.
Dagen
Uren
Minuten
Secondes

Wat een Masterclass je oplevert:

Niet meer verzuipen in je inbox

20 mei 2022
27,- (ex.btw)
  • Masterclass van 20 mei 2022
  • Werkboek
  • Handige formats en sheets om zelf mee aan de slag te gaan.

Alle Masterclasses

10 Masterclasses
99,- (ex.btw)
  • Toegang tot alle Masterclasses uit de Simple Organ9zing Academy
  • Werkboeken
  • Handige formats en sheets om zelf mee aan de slag te gaan.
  • Te bekijken wanneer het jou uitkomt.
meest gekozen

Voor wie zijn de masterclasses?

Deze masterclasses zijn geschikt voor ambitieuze en ondernemende vrouwen altijd druk zijn, maar nooit aan hun doelen toekomen.

Vrouwen die ambities en passies hebben, maar even niet weten die ook te realiseren.

Vrouwen die het helemaal zat zijn en verandering in hun situatie willen en bereid zijn om daarvoor in actie te komen. 

Vrouwen die slimmer en effectiever willen leren werken.

Vrouwen die graag praktisch aan de slag gaan. 

Start vandaag nog met slimmer en productiever werken en het managen van je tijd!

De masterclasses sluiten perfect aan bij mijn boek ‘Druk zijn is een keuze’. Als je direct wilt gaan knallen en wilt gaan voor meer focus, minder chaos, meer tijd en meer productiviteit, dan zijn deze masterclasses zeker iets voor jou!

Geen gedoe en iedere maand aan de slag met een onderwerp in een sessie van maximaal 1 tot 1,5 uur.

Masterclass Druk zijn is een keuze

Reviews/testimonials

Wat anderen zeggen over <naam product>>

Veelgestelde Vragen

Vragen die het meest gesteld worden

Je kunt de Masterclasses na aankoop op ieder gewenst moment bekijken. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding.

Iedere masterclass duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur.

Hoeveel tijd je verder nodig hebt hangt helemaal af van hoe uitgebreid je het geleerde wilt uitwerken en welke vervolgacties je zelf wilt nemen. Wanneer je na afloop een halve dag reserveert kom je al een heel eind. Dat is een kleine tijdsinvestering, en daar krijg je heel wat voor terug. 

Wanneer je gedurende het jaar aanmeld en daardoor een aantal live masterclasses hebt gemist, dan krijg je toegang tot alle opnames via een besloten online omgeving. 

Daar kan ik geen direct antwoord op geven. Dat is aan jou om te bepalen. Deze masterclasses zijn het meest geschikt voor ambitieuze vrouwen die aan de slag willen gaan met slimmer en productiever werken, maar op dit moment niet goed weten hoe ze dat moeten doen, waar ze moeten beginnen of hoe ze hun doelen kunnen uitwerken naar een concrete en haalbare planning. Voor vrouwen die weten dat ze in ACTIE moeten komen om iets te bereiken. 

Mocht je twijfelen, stuur mij even een berichtje, dan neem ik contact met je op.

Je kunt al je vragen stellen gedurende de masterclass via de chatfunctie (zowel privé als openbaar voor alle deelnemers).

Ja dat kan. Een los exemplaar kost € 20 (inclusief btw.). Je kunt hem hier bestellen