masterclass - Simple Organizing

Simple Organizing Masterclasses

Ben je op zoek naar overzicht, rust, minder stress, tijd voor jezelf, meer productiviteit, meer focus, meer balans en wil je meer grip op je werk en leren hoe je slimmer kunt werken? 

Meld je dan aan voor een of meer van de Masterclasses op het gebied van slimmer werken, productiviteit en timemanagement. 

En ontvang direct de Simple Organizing Planning Checklist om je hele jaar te plannen en te organiseren. 

De volgende Masterclass begint over…

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Sorry, je bent te laat met inschrijven. In 2021 is er weer een nieuwe workshop om 2022 te plannen.
masterclass

De volgende Masterclasses komen aan bod:

masterclass

Hey, ik ben Yvette Vermeulen.

Als ondernemer en moeder weet ik hoe het is om te worstelen met je tijd. Structuur, organiseren en plannen – that’s my thing. Ik ben auteur van het boek ‘Druk zijn is een keuze’ en ik  ontwikkelde een manier van productief werken, speciaal voor vrouwen. Mijn 90 dagen planning methode is daar onderdeel van. In Masterclasses, workshops en online-trainingen heb ik al honderden vrouwen geholpen om hun leven  te structureren, doelen te behalen, productiever te werken en tijd over te houden voor dingen die ze écht belangrijk vinden.

Masterclass
'Opruimen en Organiseren'

De eerstvolgende Masterclass is op 9 december om 9.00 uur. 

Je omgeving heeft een enorme impact op je functioneren. Naast het je humeur en je mindset is je omgeving ook van invloed op je productiviteit en hoe je met je tijd omgaat. Je huis en je werkplek opruimen heeft zin. Het bespaart je tijd, je kunt sneller iets vinden en je wordt er productiever van. Daarnaast is het natuurlijk gewoon heel fijn als je huis en je werkplek een beetje mooi en opgeruimd uitzien.

In deze Masterclass leer ik je hoe je in 5 simpele stappen je omgeving (werkplek én huis) opruimt, maar ook vooral hoe je het opgeruimd houdt (zonder er veel tijd aan kwijt te zijn.

 

Wat krijg je?

Online-Masterclass

Via livestream gaan we aan de slag met het onderwerp van de maand. Ik geef je praktische tips en oefeningen om mee aan de slag te gaan. En natuurlijk kun je live al je vragen stellen.

masterclass

Uitgebreid werkboek*

Alle oefeningen en praktische tips heb ik voor je uitgeschreven, zodat je er ook na afloop zelf mee aan de slag kan.


Tijdens de workshop is er uitgebreid gelegenheid om zelf aan de slag te gaan, om vragen te stellen en van elkaar te leren. Aan het eind van de Masterclass heb jij de tools om een stap te gaan maken als het gaat om slimmer werken, productiviteit en het managen van je tijd. 

De volgende masterclass begint over..

Ik geef deze masterclass voor een beperkt aantal deelnermers. Meld je dus snel aan.
Dagen
Uren
Minuten
Secondes
Sorry! Aanmelden voor dit kwartaal kan niet meer. We starten weer aan het eind van volgend kwartaal.

Wat een Masterclass je oplevert:

Masterclass

'Voorkom Decemberstress'
23,- (ex. btw)
  • Masterclass op 9 december 2021
  • Toegang tot de replay
  • Werkboek
  • Gratis December Planner Printable

Alle Masterclasses

12 Masterclasses
99,- (ex.btw)
  • Alle Masterclasses van 2020/2021
  • Toegang tot alle replays
  • Werkboeken
50% korting

Voor wie zijn de masterclasses?

Deze masterclasses zijn geschikt voor ambitieuze en ondernemende vrouwen altijd druk zijn, maar nooit aan hun doelen toekomen.

Vrouwen die ambities en passies hebben, maar even niet weten die ook te realiseren.

Vrouwen die in 2021 hun doelen nu eens wél willen behalen. Of ze nu een bedrijf willen opstarten, een marathon willen lopen of een wereldreis willen maken.

Vrouwen die het helemaal zat zijn en verandering in hun situatie willen en bereid zijn om daarvoor in actie te komen. 

Vrouwen die graag praktisch aan de slag gaan en productiever en slimmer willen leren werken. 

 

Start vandaag nog met slimmer en productiever werken en het managen van je tijd!

De masterclasses sluiten perfect aan bij mijn boek ‘Druk zijn is een keuze’. Als je direct wilt gaan knallen en wilt gaan voor meer focus, minder chaos, meer tijd en meer productiviteit, dan zijn deze masterclasses zeker iets voor jou!

Geen gedoe en iedere maand aan de slag met een onderwerp in een sessie van maximaal 1 tot 1,5 uur.

Masterclass Druk zijn is een keuze

Reviews/testimonials

Wat anderen zeggen over <naam product>>

Veelgestelde Vragen

Vragen die het meest gesteld worden

De eerstvolgende masterclass kun je live volgen op 9 december 9.00 uur. Kun je er niet live bij zijn (of als je stukken wilt terugkijken) dan krijg je na afloop de replay toegestuurd. 

Iedere masterclass duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur.

Hoeveel tijd je verder nodig hebt hangt helemaal af van hoe uitgebreid je het geleerde wilt uitwerken en welke vervolgacties je zelf wilt nemen. Wanneer je na afloop een halve dag reserveert kom je al een heel eind. Dat is een kleine tijdsinvestering, en daar krijg je heel wat voor terug. 

Wanneer je gedurende het jaar aanmeld en daardoor een aantal live masterclasses hebt gemist, dan krijg je toegang tot alle opnames via een besloten online omgeving. 

Daar kan ik geen direct antwoord op geven. Dat is aan jou om te bepalen. Deze masterclasses zijn het meest geschikt voor ambitieuze vrouwen die aan de slag willen gaan met slimmer en productiever werken, maar op dit moment niet goed weten hoe ze dat moeten doen, waar ze moeten beginnen of hoe ze hun doelen kunnen uitwerken naar een concrete en haalbare planning. Voor vrouwen die weten dat ze in ACTIE moeten komen om iets te bereiken. 

Mocht je twijfelen, stuur mij even een berichtje, dan neem ik contact met je op.

Je kunt al je vragen stellen gedurende de masterclass via de chatfunctie (zowel privé als openbaar voor alle deelnemers).

Ja dat kan. Een los exemplaar kost € 20 (inclusief btw.). Je kunt hem hier bestellen