masterclass - Simple Organizing

Masterclass
Slimmer Werken

In deze Masterclass leer ik je hoe je slimmer kunt werken en je tijd zo efficiënt en effectief mogelijk kunt besteden.

Door de grote stroom aan informatie die we tegenwoordig per dag over ons heen krijgen is het soms onmogelijk om door de bomen het bos nog te zien. Ik help je bij het aanbrengen van structuur en het en organiseren van je taken en tijd. Samen zetten we de eerste stappen naar een systeem binnen jouw bedrijf.

Veel praktische tips en tools om direct mee aan de slag te gaan en jouw werkdag een stuk efficienter te maken en je tijd slimmer te besteden.

De eerstvolgende Masterclass:  28 juni 2024 om 9.00 uur 

De volgende masterclass begint over…

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
masterclass slimmer werken

Stel je eens voor:

plan jouw jaar

Hey, ik ben Yvette Vermeulen.

Als ondernemer weet ik hoe het is om te worstelen met je tijd. Structuur, organiseren en plannen – that’s my thing. Ik ben auteur van het boek ‘Druk zijn is een keuze’ en ik  ontwikkelde een manier van productief werken, speciaal voor vrouwen. In Masterclasses, workshops en online-trainingen heb ik al honderden vrouwen geholpen om hun bedrijf te structureren, doelen te behalen, productiever te werken. Dit alles om tijd over te houden om je bedrijf te laten groeien!

Masterclass Slimmer Werken

Iedere werkdag beginnen met heldere prioriteiten en een overzicht van al je taken. Niet meer ad hoc van alles oppakken, maar pro actief reageren. Gestructuereed werken en overzicht hebben over je mailbox en taken die je moet doen. 

Slimmer werken is dus effectiever werken, maar ook efficiënter. En dat begint bij een goed systeem. Een systeem dat bestaat uit drie onderdelen, waarin al jouw taken en informatie een plek heeft. Geen ingewikkeld systeem, maar eenvoudig en simpel. In deze training gaan we in op de drie onderdelen van zo’n systeem:

 • je planner
 • een takenmanager
 • een informatiesysteem

Ik laat je zien hoe je zo’n systeem voor jouw bedrijf kunt opzetten. Zodat ook jij meer structuur en overzicht kunt ervaren. 

De eerstvolgende Masterclass is op 28 juni 2024 om 9.00 uur. 

Wat krijg je?

Masterclass

Alle Masterclasses zijn online en onderdeel van de Simple Organizing Academy. Ik geef je praktische tips en oefeningen om mee aan de slag te gaan op een moment dat het jou uitkomt.

masterclass

Werkboek

Alle informatie die ik met je deel, alle oefeningen en de praktische tips heb ik voor je uitgeschreven, zodat je ze later nog eens kunt teruglezen en er voor jezelf kunt gaan toepassen.

 Aan het eind van de Masterclass Learn heb jij de tools om een stap te gaan maken in het bouwen aan jouw systeem als het gaat om slimmer werken, productiviteit en het managen van je tijd. 

de Masterclass begint over..

Dagen
Uren
Minuten
Secondes

Wat een Masterclass je oplevert:

Masterclass Slimmer Werken

losse deelname, geen opname
14,99 (incl. btw)
 • De masterclass slimmer werken
 • Werkboek
 • Handige formats en sheets om zelf mee aan de slag te gaan.

Masterclass Slimmer Werken

met opname + boek
24,99 (incl. btw)
 • De masterclass slimmer werken
 • Werkboek
 • Handige formats en sheets om zelf mee aan de slag te gaan.
 • 'Druk zijn is een keuze'
 • De opname van de masterclass.
meest gekozen

Voor wie zijn de Masterclasses?

Deze masterclasses zijn geschikt voor ambitieuze en ondernemende vrouwen altijd druk zijn in hun bedrijf en er niet aan toekomen aan zichzelf of aan hun bedrijf te werken.

Vrouwen die ambities en passies hebben, maar even niet weten die ook te realiseren.

Vrouwen die het helemaal zat zijn en verandering in hun situatie willen en bereid zijn om daarvoor in actie te komen. 

Vrouwen die slimmer en effectiever willen leren werken.

Vrouwen die tijd willen overhouden om hun bedrijf willen laten groeien.

Vrouwen die graag praktisch aan de slag gaan. 

Start vandaag nog met slimmer en productiever werken en het managen van je tijd!

De Masterclass sluit perfect aan bij mijn boek ‘Druk zijn is een keuze’. Als je direct wilt gaan knallen en wilt gaan voor meer focus, minder chaos, meer tijd en meer productiviteit.

Geen gedoe en iedere maand aan de slag met een onderwerp in een sessie van maximaal 1 tot 1,5 uur.

Masterclass Druk zijn is een keuze

Reviews/testimonials

Wat anderen zeggen over <naam product>>

Veelgestelde Vragen

Vragen die het meest gesteld worden

Iedere Lunch & Learn is live. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding, iets lekkers om te eten en zin om aan de slag te gaan.

Iedere Lunch & Learn duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur.

Hoeveel tijd je verder nodig hebt hangt helemaal af van hoe uitgebreid je het geleerde wilt uitwerken en welke vervolgacties je zelf wilt nemen. Wanneer je na afloop een halve dag reserveert kom je al een heel eind. Dat is een kleine tijdsinvestering, en daar krijg je heel wat voor terug. 

Wanneer je gedurende het jaar aanmeld en daardoor een aantal live Lunch & Learn’s hebt gemist, dan krijg je een opnamelink van de Lunch & Learn’s die je hebt gemist. 

Daar kan ik geen direct antwoord op geven. Dat is aan jou om te bepalen. Deze Lunch & Learn’s zijn het meest geschikt voor vrouwelijke ondernemers / vrouwelijke professionals die aan de slag willen gaan met slimmer en productiever werken, maar op dit moment niet goed weten hoe ze dat moeten doen, waar ze moeten beginnen. Voor vrouwen die weten dat ze in ACTIE moeten komen om iets te bereiken. 

Mocht je twijfelen, stuur mij even een berichtje, dan neem ik contact met je op.

Je kunt al je vragen stellen gedurende de Lunch & Learn via de chatfunctie (zowel privé als openbaar voor alle deelnemers).

Ja dat kan. Een los exemplaar kost € 20 (inclusief btw.). Je kunt hem hier bestellen