Hi, en welkom bij Simple Organizing!

Mijn naam is Yvette Vermeulen en ik ben professional organizer. Ik ben getrouwd en moeder van een vrolijk 5-jarig jongetje. In het verleden als organisatieadviseur en nu als organizer heb ik al vele mensen geadviseerd. Als professional organizer is het mijn missie om gezinnen met jonge kinderen te helpen bij het vinden van meer rust, ruimte en tijd, in hoofd en huis.

Ik wil jou graag helpen met:

  • opruimen
  • plannen
  • timemanagement (voor moeders)

Een opgeruimd huis geeft een opgeruimd hoofd! Als moeder in een jong gezin weet ik uit ervaring ook maar al te goed dat het ook vaak een grote chaos kan zijn en dat opruimen en vooruit plannen soms geen prioriteit zijn. Mijn tips rond opruimen, organiseren, plannen en timemanagement wil ik graag met jou delen, zodat ook jij meer rust en ruimte kunt ervaren.

Veel leesplezier!
Groetjes, Yvette

Wil jij gratis advies van mij als professional organizer?

Ik maak tijd vrij in mijn agenda voor een inspiratiesessie en dit kost je niets. Ik ben namelijk van mening dat we elkaar eerst iets beter moeten kennen om samen te werken. Na deze kennismaking kun je bepalen of je met mij wilt werken.

Wil jij meer informatie over deze inspiratiesessie?

Klik hier om een inspiratiesessie aan te vragen!

Als professional organizer ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Professional Organizers (NBPO).

Wil jij regelmatig tips & tricks van mij ontvangen? Volg mij dan op social media of schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief. Klik op onderstaande links:

Ja, stuur mij de nieuwsbrief!