1-op-1 - Simple Organizing

1-op-1

Heb jij je wel eens afgevraagd waarom andere ondernemers zoveel gedaan krijgen op een dag terwijl jij vaak moeite moet doen om iets af te krijgen?

Ik snap het als je het idee hebt dat er nooit genoeg uren in een dag zitten en je constant het idee hebt niets gedaan te hebben. Je leeft bij de waan van de dag, het ontbreekt je aan structuur, je hebt veel aan je hoofd en je focus is ver te zoeken. Je to do lijst lijkt alleen maar langer te worden en je hebt vaak last van stress. 

Ik kan je helpen!

Structuursessie

In een Structuursessie help ik je op weg met het aanbrengen van meer structuur in je bedrijf en/of je leven. Een structuursessie is eenmalig. Als je niet op zoek bent naar een langdurige samenwerking, maar eenmalig behoefte hebt aan meer structuur, overzicht en focus en van daaruit zelf verder aan de slag wilt. 

business organizer

Jouw business organizer

Ik ben jouw business organizer als je het even niet meer ziet zitten en op zoek bent naar focus, overzicht en balans. Samen met jou breng ik structuur aan in jouw bedrijf en zorg ik ervoor dat je een systeem hebt waar je op terug kunt vallen.  Als jouw business organizer breng ik de rust terug in jouw hoofd, maar vooral jouw bedrijf.