Over mij - Simple Organizing

Over mij

kwalitijd

Mijn verhaal

Hi, ik ben Yvette Vermeulen.

Al zo lang ik me kan herinneren ben ik bezig met planners en opschrijfboekjes en het organiseren van dingen. Taken afstrepen vond ik vroeger het leukste onderdeel van huiswerk maken. En in mijn latere baan als consultant was ik super goed in het maken van projectplanningen en was ik degene die het team aan alle afspraken hield.

Nu ik erop terugkijk vind ik het ook helemaal niet gek dat ik sociale geografie en planologie ben gaan studeren: lekker de aarde ordenen! En als ik ergens iets kan verzinnen om tijd te besparen, dan doe ik het. Ik kon vroeger op de seconde nauwkeurig inschatten hoe lang ik erover deed om naar school te fietsen (om deze tijd vervolgens te willen verbeteren). 

Plannen en organiseren is ‘my middle name’

Ik vind het dan ook te gek dat ik nu als professional organizer ambitieuze en ondernemende vrouwen mag begeleiden minder druk te zijn, door productiever te werken en hun tijd slimmer in te delen. Ik mag mijn passie voor plannen, organiseren en timemanagment nu iedere dag overbrengen.

Ik krijg heel vaak de vraag hoe ik zelf alle ballen hoog houdt. Naast mijn bedrijf en mijn gezin doe ik vrijwilligerswerk voor onze kerk, sport ik twee keer per week en loop ik regelmatig een rondje rond de Reeuwijkse plassen met mijn noise cancelling koptelefoon op (dan kan ik meteen een podcast of boek luisteren).

Als geboren en getogen Rotterdamse heb ik een echte ‘niet lullen, maar poetsen’-mentaliteit. Ik ben een echte aanpakker en doener. Om mij heen zie ik echter veel vrouwen struggelen met alle ballen die ze in de lucht houden. Het is mijn missie om deze vrouwen te helpen meer tijd te realiseren. Meer tijd voor hun bedrijf, voor hun gezin, maar vooral om hun dromen te realiseren. We hebben niet alle tijd. Onze tijd is op voor we het weten. Mijn motto is dan ook: “Druk zijn is een keuze” (net als mijn eerste boek!).

Verder houdt ik enorm van chocola en koekjes, dansen (tap en jazz), musicals, schrijven met vulpen, lezen en alles wat met stationary te maken heeft. Maar ik hou vooral van mijn mannen Arian en Daan (11).

Wil je een kijkje in mijn dagelijkse leven? Volg mij dan via mijn Instagram – vlog

Yvette Vermeulen - van Teulingen

Dé 10 geheimen om meer tijd over te houden

Vul hiernaast je gegevens in en je kunt het e-book direct downloaden.

Heb jij altijd een super lange to-do-lijst, kom je altijd tijd te kort en heb je aan het einde van de dag vaak geen idee hebt wat je die dag allemaal hebt gedaan? Als jij een vrouw bent die productiever wil werken en op zoek is naar meer tijd, rust, structuur en minder chaos, dan is dit het e-book voor jou! 

Download hier de 10 geheimen voor meer tijd

Lees de privacyverklaring over de verwerking van jouw gegevens.

Als professional organizer ben ik aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO).

simple organizing