Blog - Simple Organizing

Blog

productiviteit

Uitstelgedrag: hoe voorkom je het?

Uitstelgedrag! Je kunt je er schuldig over voelen, maar uitstelgedrag is heel normaal. Zelfs de meest ambitieuze personen stellen taken uit. Vooral als je je een beetje overwhelmed of gestrest voelt komt het voor. Maar hoe voorkom je uitstelgedrag? Wat zijn de grootste oorzaken en wat kun je er aan doen?

Lees verder »
planner kopen
plannen

Planner kopen? 5 Tips Om De Beste Te Kiezen

Vindt je het lastig de juiste planner te vinden? Misschien ben je een beetje overweldigd door alle opties en keuzes die er zijn. Ik maak een planner kopen gemakkelijker. Ik heb een overzicht gemaakt van alle opties die er zijn, zodat een planner kopen voor jou een eitje wordt. 

Lees verder »
meer tijd voor mezelf
tijd

Meer Tijd Voor mezelf: de 5 Beste Stappen

Om het optimale uit je tijd te halen en dus tijd voor jezelf over te houden, is het van essentieel belang dat je precies weet waaraan je je tijd besteedt. In dit blog een aantal tips om grip te krijgen op je tijd en meer tijd over te houden.

Lees verder »
focus houden
focus

Focus houden doe je zo.

Of je nu meer tijd wilt overhouden, je bedrijf wilt laten groeien, een marathon wilt lopen of meer balans in je leven wilt. Focus houden betekent dat je op je doel afgaat, zonder dat je wordt afgeleid. In dit blogartikel enkele tips over het houden van focus.

Lees verder »
organiseren

Je werkplek organiseren: enkele tips.

Je werkplek is het startpunt van de rest van je werkzaamheden en een opgeruimd bureau maakt dat je de rest van je werk ook effectiever aanpakt. Maar hoe zorg je er nu voor dat je bureau opgeruimd blijft en efficiënt werken mogelijk maakt? In dit artikel enkele tips. 

Lees verder »
productiviteit vrouwen

Download mijn gratis
e-book

Met de 10 geheimen voor meer productiviteit.

Lees de privacyverklaring over de verwerking van jouw gegevens.