Aanbod - Simple Organizing

Aanbod

Wat ik voor jou kan betekenen...

Als ambitieuze moeder wil je van alles. Een leuke baan of eigen bedrijf, een leuk gezin, een huishouden dat op rolletjes loopt, een fijn en opgeruimd huis, en als het even kan ook nog wat tijd voor jezelf. Een week telt echter maar 168 uur… 

Als jij jouw mooiste leven wilt leven zul je keuzes moeten maken. Druk zijn is een keuze. Door de juiste keuzes te maken creëer je voor jezelf meer tijd, meer ruimte en meer structuur. Als professional organizer help ik je daar graag bij.

Ik help ambitieuze en ondernemende/werkende moeders meer rust en ruimte te ervaren, meer structuur aan te brengen in hun leven en meer tijd te vinden voor datgene wat écht belangrijk is. Door middel van 1-op-1 begeleiding, online-trainingen en workshops leer ik je alles over plannen, productiviteit, focus, balans, opruimen en het aanbrengen van structuur. Dit alles met als doel: meer tijd, meer ruimte en meer structuur. 

Van chaos naar overzicht, productiviteit en meer tijd voor datgene wat écht belangrijk is.

Online-trainingen en Workshops

Plannen en productiever werken zijn uitermate geschikt om via een online-training of workshop je eigen te maken. Met een online-workshop werk je op je eigen tempo en wanneer het jou het meest uitkomt.

1-op-1 coaching

Is een online-training niets voor jou en wil je liever al mijn aandacht voor jezelf ? Ontdek samen met mij wat voor jou belangrijk is en creeër er tijd voor, zodat jij meer overzicht en ruimte krijgt in je hoofd en je agenda.

Druk zijn is een keuze

Druk Zijn Is Een Keuze is hét boek voor ambitieuze vrouwen die het altijd druk hebben en nooit tijd hebben voor datgene wat écht belangrijk is. Vind jouw vrijheid, word productief en krijg meer focus en balans