Aanbod - Simple Organizing

Aanbod

Wat ik voor jou kan betekenen...

Een week telt echter maar 168 uur… Als jij jouw mooiste leven wilt leven zal je keuzes moeten maken. Druk zijn is een keuze. Door de juiste keuzes te maken creëer je voor jezelf meer tijd, meer overzicht en meer structuur. Als professional organizer help ik je daar graag bij.

Door middel van 1-op-1 begeleiding, online-trainingen en workshops leer ik je alles over plannen, productiviteit, focus, balans, slimmer werken en het aanbrengen van structuur. Dit alles met als doel: meer tijd, meer overzicht en meer structuur. 

Van chaos naar overzicht, productiviteit en meer tijd voor datgene wat écht belangrijk is.

(Online)-trainingen en Workshops

Plannen, productiever werken en structuur aanbrengen zijn onderwerpen die uitermate geschikt zijn om via een training of workshop je eigen te maken. Zowel zelfstandig als in een groep en zowel online als op locatie.

1-op-1 begeleiding

Is een (online)-training niets voor jou maar wil je wel productiever en slimmer werken? Van chaos naar overzicht en grip krijgen op je tijd? Dan is er de mogelijkheid tot 1-op-1 begeleiding, op jouw werkplek of digitaal.

Druk zijn is een keuze

Druk Zijn Is Een Keuze is hét boek voor ambitieuze vrouwen die het altijd druk hebben en nooit tijd hebben voor datgene wat écht belangrijk is. Vind jouw vrijheid, word productief en krijg meer focus en balans