Bespaar tijd. Focus op je doelen. Wees productief.

Bestel hier je planner!

Ik geloof erin dat plannen leuk is en dat je met een goede planning je mooist leven kunt leven.

 

Ik geloof er ook in dat alles mogelijk is, mits je maar een goed systeem gebruikt. Door te plannen en een goed systeem ben je de architect van je eigen toekomst. Het gaat niet om het aanschaffen van de mooiste en duurste planner of het opschrijven van je goede voornemens op 1 januari van een nieuw jaar. Het gaat om het daadwerkelijk bereiken van je doelen en het veranderen van je leven. Ik wil je helpen je stress en de chaos in je hoofd te verminderen door grootse ideeen en grote doelen op te delen in kleinere doelen. It's all about babysteps. Ik weet hoe het is om je focus te verliezen en niet meer te weten hoe je visie er nu echt uitziet. Ik weet hoe het is om het overzicht te verliezen, terwijl je juist wilt groeien en stappen wilt zetten. Dit is waarom ik mijn 90 dagen planning systeem heb gemaakt. Om het met jou te kunnen delen, zodat we samen onze goals kunnen behalen zonder stress en chaos.

Bestel hier je planner!

En je hoeft het niet alleen te doen! Bij de 90 dagen planner krijg je van mij een mini-Masterclass cadeau. Samen met jou ga ik er 5 dagen lang achter komen welke stappen we moeten zetten om je doelen te bereiken.

Iedere dag krijg je per e-mail een opdracht van mij. Daar ben je ongeveer 15 tot 20 minuten mee bezig. Aan het eind van de week heb je dan je plan voor de komende 90 dagen helemaal helder.

Ik ga je helpen om de eerste 5 pagina's van je planner voor in te vullen. Dit is wat we gaan doen:

 • Terugkijken op de afgelopen maanden. Zodat je helderheid krijgt over wat werkte en wat niet.
 • Visualiseren hoe jouw reis er uit moet komen te zien (vision journal)
 • Jaarplan maken. We plannen alvast vooruit, zodat je in ieder kwartaal precies weet wat je moet doen.
 • Plannen maken voor het eerste kwartaal. We breken je grote doel voor het jaar op in kleinere stukken.
 • We maken een 90 dagen planning. Dan weet je precies welke stappen je moet zetten om je doel te bereiken.
Bestel hier je planner!

Deze 90 dagen planner is iets voor jou als:

 • Je geen idee hebt wat je doelen zijn voor de komende maanden
 • Je tijd wilt maken voor het plannen en bereiken van je doelen.
 • Je prioriteiten helder wilt krijgen
 • Je je aan je gestelde doelen wilt gaan houden
 • Je vast zit en niet weet wat je volgende stap is.
 • Je weinig focus hebt en niet productief bezig bent.

Deze planner helpt je bij:

 • Het krijgen van focus
 • Het opstellen van een jaarplan en een 90-dagen plan.
 • Het identificeren van je doelen
 • Het bepalen van welke stappen je eerst moet zetten.
 • Het vasthouden van je doelen en het voorkomen dat je je overweldigd voelt.
 • Het verhogen van je productiviteit
Bestel hier je planner!

Mijn naam is Yvette Vermeulen en ik ben de eigenaar van Simple Organizing. Ik ondersteun vrouwelijke ondernemers bij het verkrijgen van meer rust, ruimte en overzicht. Ik help ze bij het bereiken van hun doelen, het plannen en organiseren van hun tijd (zodat ze alle ballen in de lucht kunnen houden) en het verhogen van hun omzet door productiever te werken. Dit doe ik via online trainingen, maar vooral door 1-op-1 coaching.

Hét online-programma.

Hét online programma, speciaal voor vrouwen die op zoek zijn naar rust en balans, het lastig vinden hun tijd in te delen en altijd tijd te kort komen.

Je weet dat het anders kan, maar je weet niet hoe ....

In dit online programma  leer ik jou in 12 weken om je passie te vinden, te focussen op wat belangrijk is. Ik leer je productiever en efficiënter te werken, zodat je meer omzet maakt, meer rust hebt in je hoofd, meer focus hebt en uiteindelijk meer tijd hebt voor jezelf en datgene waar je het meest van houdt.

Krijg meer vrijheid!

Het online programma sluit perfect aan bij de 90 dagen planner. Als je direct wilt gaan knallen en wilt gaan voor meer focus, minder chaos, meer tijd en meer productiviteit, dan is dit programma zeker iets voor jou. Doe mee met het online programma via onderstaande link, dan krijg je de 90 dagen planner helemaal gratis. Vul bij de opmerkingen wel even de code '90 dagen planner' in.

Ik bestel de planner mét KwaliTIJD!