kwaliTijd - Simple Organizing
kwalitijd

kwaliTijd

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
349

Meer tijd

ZODAT JIJ KUNT DOEN WAT ÉCHT BELANGRIJK IS.

In 12 weken meer structuur in je leven. Een leven waarin jij de touwtjes in handen hebt. Zonder stress alle ballen in de lucht houden. Een leven waarin jij je tijd efficient besteed, productiever werkt en je doelen behaalt. Waarin je tijd over hebt voor alles wat je altijd al had willen doen. Of gewoon tijd om eens een keer helemaal niets te doen.

KwaliTIJD is een programma van 12 weken. Deze 12 weken zijn opgedeeld in 10 lessen en 2 coachingcalls. Via de e-mail ontvang je een uitnodiging voor een nieuwe les en de data en tijdstippen van de coachingcalls. De coachingcalls kun je na afloop terugkijken in deze leeromgeving.

Met kwaliTIJD leer ik je plannen, organiseren en productiever werken met als doel, kwaliTIJD over te houden. Tijd voor jezelf,  je passies, om te doen wat jij écht wilt en tijd om je dromen na te jagen.

Je kunt de modules een voor een volgen, maar je hoeft niet per se bij les 1 te beginnen. Ik raadt het je wel aan. Wanneer je de modules volgt is aan jou. Je kunt daar je eigen moment voor kiezen. Ik raadt je echter wel aan het volgen van de lessen in je planner in te plannen (meer daarover in de les over plannen ;-).

Alleen als je actie onderneemt en er een gewoonte van maakt zullen deze lessen je wat brengen. Alleen meedoen en luisteren is niet voldoende. Alleen ACTIE zorgt voor resultaat. Ga dus ook echt met de opdrachten aan de slag.

Heb je vragen? Stel ze in het forum van deze leeromgeving of in de Community (ben je nog geen lid, meld je dan snel aan).