E-book Druk zijn is een keuze - Simple Organizing

E-book Druk zijn is een keuze

 8,26 excl. btw

Hét boek voor ondernemende en ambitieuze vrouwen die het altijd druk hebben en nooit tijd hebben voor datgene wat écht belangrijk is. Vind jouw vrijheid, word productief en krijg meer focus en balans.

  • Wil jij ook meer tijd overhouden voor datgene wat er écht toe doet en waar je écht gelukkig van wordt?
  • Wil je meer focus voor het groeien van je business?
  • Wil jij minder chaos en meer rust in je hoofd?

Druk zijn is een keuze leert je stap voor stap alles over productiviteit, timemanagement, balans en het creëren van je mooiste leven.

Dit boek gaat niet zomaar in op alle stappen die je moet zetten om  productief te zijn en succes behalen. Het stappenplan houdt rekening met datgene wat jou zo uniek maakt. Het feit dat je een vrouw bent! Het staat als een paal boven water dat vrouwen die dromen over een succesvol bedrijf en een gelukkig leven te maken krijgen met andere obstakels dan mannen. Vrouwen zijn gevoeliger, intuïtiever, zorgzamer en socialer als het gaat om ons bedrijf en het behalen van succes. En daar kun je van profiteren.

Veel vrouwelijke ondernemers zoeken naar de succesfactoren om hun bedrijf en hun privéleven met elkaar te combineren op een manier die bij hen past en waarbij ze niet constant energieloos en met een hoofd vol chaos rondlopen. Ik heb tien bekende vrouwen met een succesvol bedrijf één vraag gesteld: “Hoe doe jij dat: ‘succesvol zijn en je tijd zo indelen dat je alles in je bedrijf stopt, maar ook tijd over houdt voor datgene wat er voor jou écht toe doet?’. De succesverhalen van o.a. Charlotte van ’t Wout, Margriet Spijksma, Zarayda Groenhart, Charlotte de Jong, Janne Schuijn, Ria Kaashoek, Marije de Haas en Hugo Bakker, heb ik vertaald in een stappenplan wat ook jou gaat helpen bij het bereiken van je doelen en tijd overhouden voor datgene wat er écht toe doet.

LET OP: Dit is het e-book van ‘Druk zijn is een keuze’. Je ontvangt het boek dus in pdf-vorm. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “E-book Druk zijn is een keuze” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *