Sanny Side Up 2.0 Planner (Review) - Simple Organizing
sanny side up 2.0

Sanny Side Up 2.0 Planner (Review)

Alweer een tijdje terug is de Sanny Side Up Planner uitgekomen en inmiddels is er ook een Sanny Side Up 2.0 Planner. De Sanny Side Up Planner heb ik met veel plezier gebruikt en ook ben ik al jaren fan van de YouTube video’s van Sanny Verhoeven. Hoog tijd om ook de Sanny Side Up 2.0 Planner eens uitgebreid voor jou te gaan testen.

sanny side up 2.0

Over Sanny Verhoeven

Omdat de Sanny Side Up 2.0 Planner enorm de sfeer van de bedenker uitstraalt, is het misschien goed eerst iets over Sanny zelf te vertellen, mocht je onder een steen hebben geleefd en haar nog niet kennen. Sanny Verhoeven is ondernemer, moeder van twee dochters en getrouwd met Jorg. Al jaren deelt Sanny via haar YouTube kanaal haar zoektocht naar geluk. Ze is een enorme bron van inspiratie. Als moeder, als ondernemer, maar vooral ook als mens. Ze laat zien dat je je doelen kunt behalen, óók als je moeder bent van twee kinderen en een druk bestaan hebt. En haar planner haakt daar helemaal op aan.

De Sanny Side Up 2.0 Planner

Ik ben een groot fan van het maken van keuzes en het inplannen van je tijd om je dromen en je doelen te realiseren. De Sanny Side Up 2.0 Planner sluit daar feilloos op aan. Het is misschien wel de planner variant van mijn boek ‘Druk zijn is een keuze’. Met de planner kun je je doelen in kleine stukken hakken. Alle bijbehorende taken zet je per week op een takenlijst en ze vervolgens in te plannen. En dat is nog niet alles: met de planner zorg je ook nog eens voor een positieve mindset en het slimmer omgaan met je tijd (zodat er meer tijd over blijft voor wat jij écht belangrijk vindt). Iedere week kun je met de planner een korte video van Sanny bekijken, waarin ze tips & tricks geeft over onderwerpen als keuzes maken, doelen stellen en mindset.

“Wat niet in je planner staat, gebeurt ook niet.”

Sanny Verhoeven

Hoe ziet de planner eruit

De planner is echt ontzettend mooi vormgegeven, echt een feestje om te gebruiken. Daarnaast schrijft het papier ontzettend fijn, het is lekker stevig en er is genoeg ruimte. De planner is ongedateerd. Je kunt dus op ieder moment in het jaar starten met hem te gebruiken. Aan het begin van iedere week is er een bladzijde met tips & tricks (en de video), een reflectie op de afgelopen week en ruimte voor je drie weekdoelen, subdoelen en een grote takenlijst.

sanny side up 2.0
Het weekoverzicht van de Sanny Side Up 2.0 Planner

Weet je nu niet zo goed hoe je je doelen moet formuleren, dan staan aan het begin van de planner een aantal oefeningen die je kunt doen. Op deze manier krijg je vanzelf een beeld van jouw doelen en kun je ze concreet en SMARTE uitwerken.

De Sanny Side Up 2.0 planner is gericht op het behalen van je doelen, dagelijkse balans en het creëren van een positieve mindset. Een planner die je ook echt aanzet om je doelen en dromen te realiseren. En Sanny laat je zelf zien hoe je de planner kunt invullen (zie je meteen hoe de binnenkant eruit ziet). NB: in de video vult Sanny de Sanny Side Up Planner in (in oranje tinten) de Sanny Side Up 2.0 Planner is qua inhoud hetzelfde, maar is meer groen van kleur met roze accenten.

Waar bestaat de planner uit?

 • Een prachtige planner met formaat 20 x 23 cm en flexibele kaft.
 • 52 exclusieve video’s (3 – 5 minuten).
 • Meer inzicht in je eigen mindset en productiviteit.
 • 52 weken om in te vullen (zonder datum).
 • Iedere dag een nieuwe vraag.
 • Een werkboek met vragen die je helpen om in kaart te brengen waar je nu staat en waar je naartoe wilt
 • Tips over hoe je een goede en realistische planning maakt
 • Weekoverzichten met reflectievragen over de vorige week
 • Ruimte voor je doelen en to-do’s van de komende week
 • Stickers!
 • Iedere dag een watertracker.
 • Invulvakjes om iedere dag te noteren wat die dag ‘geweldig’ zou maken.
 • Een vakje voor je ‘cijfer van de dag’
sanny side up 2.0

Wat ik van de Sanny Side Up 2.0 Planner vindt.

Ik denk niet dat ik je nog hoef te vertellen dat ik de Sanny Side Up 2.0 Planner echt een geweldige planner vindt. Ik heb hem een jaar lang met veel plezier gebruikt en de 2.0 versie vindt ik zelfs een verbetering. Vooral omdat oranje niet echt mijn ding was en ik de kleuren van de vernieuwde versie echt veel fijner en rustgevender vindt. De planner sluit perfect aan bij mijn filosofie over omgaan met je tijd en het runnen van een bedrijf als je ook een jong gezin. De planner is ideaal als je nog niet zo goed weet hoe je je doelen opknipt in kleinere stukken en daarbij de juiste taken te kiezen.

De planner heeft wat mij betreft een paar kleine minpuntjes, maar die hebben meer te maken met mijn persoonlijke smaak. Zo schrijf ik altijd met vulpen en dat gaat een beetje lastiger op het papier van deze planner. Ook vindt ik het minder prettig dat de planner ongedateerd is (al is het op ieder moment kunnen starten ook weer een groot voordeel). Ook de extra pagina per week voor het opschrijven van je doelen vindt ik soms wat lastig

Waar is de planner te koop?

De Sanny Side Up 2.0 planner is te verkrijgen via True Colors Publishers of via Bol.com en kost €49,95. Wil je liever de orginele (oranje) versie die is ook nog te koop: True Colors Publishers of Bol.com.

Mijn boek ‘Druk zijn is een keuze’ vindt je o.a. hier.

Een Sanny Side Up 2.0 planner winnen? Via mijn Instagram verloot ik tussen 24 mei en 2 juni 2022 twee planners!

De Sanny Side Up 2.0 Planner die ik voor deze review heb gebruikt heb ik gekregen. De meningen in deze blog zijn mijn eigen mening.

0 0 votes
Artikel waardering
grip op tijd

Meer grip op tijd?

Download dan direct het gratis e-book met tips voor iedere ondernemer die tijd wil overhouden voor het realiseren van dromen en doelen door slimmer te werken. 

Lees de privacyverklaring over de verwerking van jouw gegevens.

Abonneren
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x