Welkom op mijn Blog! - Yvette Vermeulen - Simple Organizing
Yvette vermeulen

Welkom op mijn Blog! – Yvette Vermeulen

Hi, en welkom bij Simple Organizing! Mijn naam is Yvette Vermeulen. Ik ben professional organizer. Ik ben getrouwd en moeder van een vrolijk jongetje. Opruimen en organiseren vind ik heerlijk. Er is niets waar ik blijer van wordt dan van een opgeruimd huis, overzichtelijke stapels documenten, lijstjes en opschrijfboekjes. Een opgeruimd huis geeft een opgeruimd hoofd.

Structuur, organiseren en efficiency – that’s my thing.

En dat is ook wat ik het allerliefste doe. Ambitieuze vrouwen helpen. Het is mijn missie om meer tijd, ruimte en structuur te creëren voor ambitieuze vrouwen, zodat zij hun dromen kunnen realiseren en wij samen de wereld een beetje mooier kunnen maken. Daarom besloot ik in Simple Organizing te starten. Eerst als blog (in 2015) en daarna als bedrijf (vanaf 2017). In 2019 verscheen mijn eerste boek: Druk zijn is een keuze. Hét boek over productiviteit, speciaal voor vrouwen.

Om mij heen zie ik vrouwen struggelen met hun tijd doordat hun hoofd overloopt van de ideeën, to do’s en taken. Ik help ze om minder stress te hebben en meer structuur, focus en balans aan te brengen. Vrouwen die het lastig vinden om alle ballen in de lucht te houden en behoefte hebben aan meer rust, ruimte en overzicht. Door structuur en focus aan te brengen zorg ik voor balans met als resultaat dat ze meer tijd overhouden.

Yvette Vermeulen

Yvette Vermeulen

Tijd voor zichzelf, tijd voor datgene wat er écht toe doet en waar je écht gelukkig van wordt.

Alles rond opruimen, structuur, organiseren, productiviteit en timemanagement  wil ik graag met jou delen. Ik deel mijn enthousiasme en kennis op diverse manieren.

Om meer Over Mij te weten te komen of contact op te nemen mag je natuurlijk altijd doorklikken. Ook vind ik het leuk als je onder mijn blog een reactie achterlaat. Je kunt mij ook vinden op Instagram en Facebook.

Groetjes, Yvette Vermeulen

0 0 votes
Artikel waardering
grip op tijd

Meer grip op tijd?

Download dan direct het gratis e-book met tips voor iedere ondernemer die tijd wil overhouden voor het realiseren van dromen en doelen door slimmer te werken. 

Lees de privacyverklaring over de verwerking van jouw gegevens.

Abonneren
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x